Resume from February 25, 2022

Ігор

Технолог, менеджер м'ясного відділу

Employment:
Full-time.
Age:
37 years
City:
Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер мясного направления

from 03.2018 to 11.2018 (8 months)
Апельмон, Запоріжжя (Роздрібна торгівля)

Работа с поставщиками, заключение договоров, контроль документации на продукцию;
Организация и контроль работы розничных магазинов по мясному направлению;
Контроль выполнения планово-экономических показателей;
Разработка мясного цеха и запуск в работу;
Контроль качества готовой продукции и соблюдения технологических процессов;
Разработка технологических карт;
Усовершенствование текущих рецептур;
Проведение инструктажей по безопасному выполнению работ;
Соблюдение санитарных норм на производстве.

Менеджер м'ясного відділу

from 10.2016 to 02.2018 (1 year 4 months)
ТОВ Фудмаркет ТМ "Велика Кишеня", Запорожье (Торгівля:Супермаркети)

Організація та контроль роботи м'ясного відділу. Проведення інвентаризацій. Планування акцій. Формування асортименту та цін на продукцію. Замовлення сировини. Контроль якості сировини і готової продукції.

Майстер ковбасного цеху

from 04.2015 to 05.2016 (1 year 1 month)
ТОВ "ПЖК "Запоріжжя", Запоріжжя (Виробництво ковбасних виробів, м'ясної та молочної продукції)

- Оперативный контроль выполнения дневных производственный заданий и соблюдениея правильности исполнения всех технологических процессов колбасного цеха;
- Контроль передачи в другие подразделения произведенной продукции;
- Контроль над соблюдением трудовой дисциплины и правил внутреннего распорядка;
- Контроль санитарного состояния цеха, качества проведения санитарных обработок;
- Контроль наличия товарно-материальных ценностей, контроль их экономии и своевременного пополнения;
- Проведение инвентаризации, контроль списания ТМЦ;
- Контроль количества и качества выпускаемой мясопродукции на соответствие требованиям нормативной документации.

Менеджер м'ясного відділу

from 04.2013 to 04.2015 (2 years)
ТОВ "Економ Плюс", Запоріжжя (Роздрібна торгівля)

Організація та контроль роботи м'ясного відділу. Проведення інвентаризацій. Планування акцій. Формування асортименту та цін на продукцію. Замовлення сировини. Контроль якості сировини і готової продукції.

Обвалювальник, жилувальник м'яса

from 01.2012 to 03.2013 (1 year 2 months)
ТОВ «Український ритейл» (Торгівля:Супермаркети)

Обвалювання напівпівтуш, жилування м'яса і субпродуктів, виробництво м'ясних напівфабрикатів.

Шліфувальник скла автоматизованої лінії

from 09.2011 to 12.2011 (3 months)
СКЛОПЛАСТ ЛТД, ТОВ (Виробництво скла та виробів з нього, прирізка та ін.)

Шліфування поверхонь скла та деталей з технічного скла на шліфувально - полірувальних верстатах, шліфувальних машинах, конвеєрах одностороннього і двостороннього шліфування, ротаційних апаратах.
Перевірка поверхонь скла на брак та перевірка якості шліфованої поверхні скла.

Інженер-технолог ковбасного цеху

from 06.2009 to 07.2011 (2 years 1 month)
Агро-Екологія (Виготовлення і реалізація м'ясних виробів)

Контроль якості сировини і готової продукції, розробка нових видів продукту.

Education

Львівський Національний Університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.З.Гжицького

Факультет харчових технологій, спеціальність переробка, консервування і зберігання м'ясних виробів, Львів
Higher, from 2004 to 2009 (4 years 9 months)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: