Резюме від 25 лютого 2022

Ігор

Технолог, менеджер м'ясного відділу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер мясного направления

з 03.2018 по 11.2018 (8 місяців)
Апельмон, Запоріжжя (Роздрібна торгівля)

Работа с поставщиками, заключение договоров, контроль документации на продукцию;
Организация и контроль работы розничных магазинов по мясному направлению;
Контроль выполнения планово-экономических показателей;
Разработка мясного цеха и запуск в работу;
Контроль качества готовой продукции и соблюдения технологических процессов;
Разработка технологических карт;
Усовершенствование текущих рецептур;
Проведение инструктажей по безопасному выполнению работ;
Соблюдение санитарных норм на производстве.

Менеджер м'ясного відділу

з 10.2016 по 02.2018 (1 рік 4 місяці)
ТОВ Фудмаркет ТМ "Велика Кишеня", Запорожье (Торгівля:Супермаркети)

Організація та контроль роботи м'ясного відділу. Проведення інвентаризацій. Планування акцій. Формування асортименту та цін на продукцію. Замовлення сировини. Контроль якості сировини і готової продукції.

Майстер ковбасного цеху

з 04.2015 по 05.2016 (1 рік 1 місяць)
ТОВ "ПЖК "Запоріжжя", Запоріжжя (Виробництво ковбасних виробів, м'ясної та молочної продукції)

- Оперативный контроль выполнения дневных производственный заданий и соблюдениея правильности исполнения всех технологических процессов колбасного цеха;
- Контроль передачи в другие подразделения произведенной продукции;
- Контроль над соблюдением трудовой дисциплины и правил внутреннего распорядка;
- Контроль санитарного состояния цеха, качества проведения санитарных обработок;
- Контроль наличия товарно-материальных ценностей, контроль их экономии и своевременного пополнения;
- Проведение инвентаризации, контроль списания ТМЦ;
- Контроль количества и качества выпускаемой мясопродукции на соответствие требованиям нормативной документации.

Менеджер м'ясного відділу

з 04.2013 по 04.2015 (2 роки)
ТОВ "Економ Плюс", Запоріжжя (Роздрібна торгівля)

Організація та контроль роботи м'ясного відділу. Проведення інвентаризацій. Планування акцій. Формування асортименту та цін на продукцію. Замовлення сировини. Контроль якості сировини і готової продукції.

Обвалювальник, жилувальник м'яса

з 01.2012 по 03.2013 (1 рік 2 місяці)
ТОВ «Український ритейл» (Торгівля:Супермаркети)

Обвалювання напівпівтуш, жилування м'яса і субпродуктів, виробництво м'ясних напівфабрикатів.

Шліфувальник скла автоматизованої лінії

з 09.2011 по 12.2011 (3 місяці)
СКЛОПЛАСТ ЛТД, ТОВ (Виробництво скла та виробів з нього, прирізка та ін.)

Шліфування поверхонь скла та деталей з технічного скла на шліфувально - полірувальних верстатах, шліфувальних машинах, конвеєрах одностороннього і двостороннього шліфування, ротаційних апаратах.
Перевірка поверхонь скла на брак та перевірка якості шліфованої поверхні скла.

Інженер-технолог ковбасного цеху

з 06.2009 по 07.2011 (2 роки 1 місяць)
Агро-Екологія (Виготовлення і реалізація м'ясних виробів)

Контроль якості сировини і готової продукції, розробка нових видів продукту.

Освіта

Львівський Національний Університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.З.Гжицького

Факультет харчових технологій, спеціальність переробка, консервування і зберігання м'ясних виробів, Львів
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 9 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: