Резюме від 2 травня 2024 Файл

Екатерина

Інженер-технолог, менеджер з логістики

Вік:
38 років
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Борисова Катерина Станіславівна
Вік: 36 років
Місто проживання: Запоріжжя, вул. Патріотична буд.40 кв. 224
Сімейний стан: незаміжня.
Телефон, e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Графік роботи: повна зайнятість
Досвід роботи
1.ТОВ «ТРЕСТ-С» менеджнр з логістики (з серпня 2018 року по червень 2022 року) Обов'язки: організація логістики доставки сировини, оформлення супутніх документів (договору, специфікації, заявки).
2. ТОВ «УК Агросервіс 2000» (ФОП Рубель М.В) менеджер-логіст (з травня 2017 року по серпень 2018 року). Обов'язки: організація логістики доставки сировини, оформлення супутніх документів (договору, специфікації, заявки).
3. ДП «ДП Агросервіс 2000» менеджер з постачання (з березня 2015 по травень 2017 рр.). Обов'язки: складання графіка та контроль відвантаження продукції (борошно/висівки), документальний супровід відвантажень.
4. Державна Інспекція Сільського Господарства, державний інспектор сільського господарства відділу контролю якості та безпеки зерна та продуктів його переробки управління контролю якості сільськогосподарської продукції (лютий 2013 р. – липень 2014 р.). Обов'язки: знання нормативно-правових актів, контроль кількісно - якісного обліку, інспектування зерна, що відвантажується і приймається, і продуктів його переробки.
5. ДП «ДП Агросервіс 2000» інженер-технолог зі зберігання та переробки зерна (березень 2012р. – лютий 2013р.). Обов'язки: приймання та відвантаження зерна та продуктів його переробки, контроль якості зерна, що зберігається, та готової продукції за бункерами та сортами, контроль роботи цеху фасування та відвантаження фасувальної продукції, контроль за роботою техніків-технологів, оформлення відвантажувальних та приймальних документів, ведення журналів. Робота та калібрування на «Інфралюм»
технік-технолог зі зберігання та переробки зерна (січень 2010р. – березень 2012р.). Обов'язки: контроль роботи млина, зерносушарки, технологічного обладнання, визначення якості зерна та продуктів його переробки, оформлення лабораторної документації.
Освіта
Дніпропетровський Технологічний Технікум (2010-2013рр), технолог зі зберігання та переробки зерна
Дніпропетровський Державний Аграрно-Економічний Університет (2013-2016рр), інженер – технолог харчових технологій.
Вміння та навички: користувач ПК: MsWord, Excel.
додаткова інформація
Ініціативність, комунікабельність, доброзичливість, націленість на результат, відповідальність, стресостійкість, енергійність, можливість відряджень.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: