• PRO

Тарас

Шеф-кухар

Employment type:
full-time
Age:
34 years
City:
Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-повар

from 05.2020 to now (5 years 3 months)
Solsidan, Stocholm (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар

from 05.2019 to 10.2019 (5 months)
Visby golfclub, Visby (Гостинично-ресторанный бизнес)

Заместитель Шеф-повара разработка меню ,ввод новых блюд, контроль качества выдачи.

Шеф-повар

from 08.2018 to 05.2019 (9 months)
Tres Francais, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

from 12.2017 to 08.2018 (8 months)
Leonardo, Krakow (Гостинично-ресторанный бизнес)

Бренд-шеф

from 07.2017 to 12.2017 (5 months)
Illy, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Старший смены ,Су-шеф

from 01.2015 to 07.2017 (2 years 6 months)
Premier Palace Hotel - Premier Hotels and Resorts, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Организация банкетов ,выездные кейтеринг для мировых и Украинских политиков на саммите YES .Работа в двух ресторанах Terracotta ,Atmosfera restaurant.

Повар

from 07.2014 to 01.2015 (6 months)
Гуси-лебеди, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар универсал

Повар

from 01.2014 to 06.2014 (5 months)
Европейский, Нововолынск (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар горячего процеса

Education

НАУ

Инженер-строитель, Киев
Higher, from 2008 to 2014 (5 years 9 months)

Магистр

Additional education and certificates

Обучения в известного мишленовского шеф-повара Stephane TOURNIE.http://lesjardinsdelopera.fr/

2017

Knowledge and skills

  • MS Word
  • MS Excel
  • MS Office
  • Пользователь Internet
  • MS PowerPoint
  • Email
  • AutoCAD
  • Разработка меню
  • САПР
  • ПК Лира
  • Составление и контроль соблюдение технологических карт
  • Обучения персонала
  • Организация банкетов и фуршетов .
  • Умение пользоваться кухонным оборудованием
  • Знание вкусовых особенностей различных блюд
  • Навыки приготовления различных блюд
  • Умение оформлять приготовленные блюда
  • Изобретение новых блюд

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • English — above average
  • Polish — advanced

References

  • Александр Король

    Александр Король

    Шеф-повар, «Стейкхаус. Мясо и вино», Одесса

    Contact details are hidden
  • Stephane TOURNIE

    Stephane TOURNIE

    Шеф-повар, http://lesjardinsdelopera.fr/

    Contact details are hidden
  • Виктория Ончева

    Виктория Ончева

    Шеф-повар, https://premier-palace.phnr.com/

    Contact details are hidden

Additional information

Права водія категорії А В С.
Впевненість, стресостійкість, комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, швидке навчання, вміння працювати в команді, організаторські здібності, вміння орієнтуватися і приймати рішення в нестандартних ситуаціях.
Навики навчання кухарів .
Організація банкетів фуршетів різного рівня складності.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: