Resume from December 29, 2023

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/3513344

Начальник відділу по роботі з персоналом

Employment:
Full-time.
City:
Kyiv

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

MS Word Парус Налоговый учет Великий досвид знання валютного облику, складання актив перевир

Disability

3rd degree.
у мене мижхребцева грижа, але я выдминно справляюсь з офисною роботою...

Additional information

Краєва Тамара Анатоліївна (М-001363)
Народилась в м. Білопілля Сумської області 11 червня 1960 року.
Українка.
Житлом забезпечена. Прописана та проживаю за адресою: м.Київ, вул. Якуба Колоса 23б, кв.76, домашній. телефон 403-00-87.
Заміжня з 1981 року. Чоловік – Краєвий Юрій Григорович, 1957 року народження. Пенсіонер.
Діти: син – Краєвий Євгеній Юрійович, 1983 року народження, інженер-конструктор ЗАО «Мед апаратура»;
донька – Краєва Маргарита Юріївна, 1995 року народження, курсант 5 курс (магістратура) ІСЗЗІ при КПІ м.Києва.
Освіта вища – у 1983 році закінчила Київський інститут народного господарства, маю сертифікат аудитора категорії „А”.
Почала проходження служби в Міністерстві внутрішніх справ України з 11 листопада 1997 року. В Службу безпеки України була переведена для подальшого проходження військової служби з червня 2002 року.
До 8 грудня 2006 року – заступник начальника відділу фінансово-економічної Служби ДСТСЗІ СБ України.
З 8 грудня 2006 року – консультант-експерт організаційно-аналітичного сектору Управління спеціального зв’язку СБ України.
З 29 жовтня 2010 року – старший консультант 2 відділу ЦТЗІ ДІАЗ СБ України.
За станом на 11.11.2010 стаж безперервної військової служби в органах безпеки складатиме 13 років.
Під час проходження військової служби в ДСТСЗІ СБ України на посаді заступника начальника ФЕС ДСТСЗІ СБ України приймала безпосередню участь у підготовці звітних бухгалтерських документів керівництву ФЕС ДСТСЗІ СБ України, готувала та подавала бухгалтерські звіти до ФЕУ СБ України, а також зведені звіти до Податкових органів та Держаного казначейства України. Приймала участь в розробці методичних фінансових документів, а також в перевірках підвідомчих підрозділів ДСТСЗІ СБ України. Володію практичними навиками ведення будь-якої ділянки бухгалтерського обліку державних установ в паперовому та електронному вигляді.
Під час проходження військової служби в Управлінні спеціального зв’язку СБ України на посаді консультанта-експерта організаційно-аналітичного сектору та старшого консультанта 2 відділу ЦТЗІ ДІАЗ СБ України приймаю безпосередню участь у підготовці інформаційно-аналітичних матеріалів керівництву СБ України, готую та подаю до ФЕУ/ДГЗ СБ України зведені проекти кошторису Управління, готую та подаю до ДГЗ/ГІКЦ ДІАЗ СБ України зведені заявки на придбання матеріальних цінностей для Управління, протоколи інвентаризації матеріальних цінностей, а також пропозиції щодо планів закупівлі.
Вважаю, що мої знання та мій досвід дозволяють мені бути придатною для продовження служби в СБ України з присвоєнням статусу державного службовця.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: