Resume from September 7, 2023 PRO

Василь

Шеф-кухар (на проєкт)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
36 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар

from 08.2020 to 01.2021 (5 months)
Роза та русин, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск ресторану з "0"
Підбір персоналу
Пошук постачальників

Шеф-кухар

from 11.2017 to 02.2022 (4 years 3 months)
Kavalier, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування усіма процесами на кухні
1. Підбір та адаптація персоналу
2. Розробка сезонних меню
3. Закупка, інвентаризація
4. Оптимізація витрат
5. Системи мотивації

Шеф-кухар

from 10.2016 to 03.2018 (1 year 5 months)
Rebra&Kotlety, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Планування кухні
2.Розрабка меню відповідно до концепції закладу
3.Калькуляційні та технологічні карти
4.Проведення інвентаризації
5.Впровадження стандартів
6.Пошук постачальників
7.Навчання як кухарів так і працівників залу

Шеф-кухар

from 03.2016 to 10.2016 (7 months)
Ресторан- паб Поле, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Запровадження нового меню
2. Запуск B.B.Q. зони
3. Навчання персоналу роботи зі стейками та основам ферментації
4. Запровадження стандартів у роботі

Шеф-кухар, проєктна робота

from 10.2015 to 03.2016 (5 months)
Готель Шопен, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Запровадження нового меню
2. Розробка банкетного меню
3. Робота з технологічними закладами
4. Запровадження стандартів роботи
5. Розробка фуршетного меню

Шеф-кухар, проєктная робота

from 05.2015 to 10.2015 (5 months)
Мережа ресторанів Parking, санкт-петербург (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Запровадження нового меню
2. Впровадження стандартів роботи
3. Навчання персоналу

Керівник проєкту, Шеф-кухар

from 09.2014 to 05.2015 (8 months)
Ресторан S.O.D.A.(проєктна робота), Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск ресторану з нуля
Підбір персоналу
Запровадження меню
Технологічні карти

Шеф-кухар, Менеджер ресторану

from 09.2012 to 09.2014 (2 years)
Ресторано-готельний комплекс "Святослав", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

from 04.2011 to 09.2012 (1 year 5 months)
Ресторан "Маестро", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Розробка страв
2.Складання графіків виходу на роботу та облік робочого часу
3.Інвентаризація
4. Робота на усіх процесах
5. Контроль видачі страв на зал

Повар-холодного цеха,Повар-горячего цеха,Повар-кондитер,Мангал,Хоспер,повар-мясной цех

from 09.2006 to 04.2011 (4 years 7 months)
Готель "Спутник" , Ресторан "Княжий келих",Ресторан "Тарон",Ресторан "Містер-Твістер", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконання посадових обов'язків на відповідних позиціях, відпуск страв згідно ттк, підготовка сировини згідно потреб.

Education

ЛПЛТтаСП

Кухар-кондитер, Львів
Specialized secondary, from 2005 to 2007 (2 years)

Закінчив з відзнакою

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average
  • Polish — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: