Василь
Шеф-кухар (на проєкт)
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 36 years
- City of residence:
- Lviv
- Ready to work:
- Other countries
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/3786353
Work experience
Шеф-кухар
from 08.2020 to 01.2021
(5 months)
Роза та русин, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск ресторану з "0"
Підбір персоналу
Пошук постачальників
Шеф-кухар
from 11.2017 to 02.2022
(4 years 3 months)
Kavalier, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування усіма процесами на кухні
1. Підбір та адаптація персоналу
2. Розробка сезонних меню
3. Закупка, інвентаризація
4. Оптимізація витрат
5. Системи мотивації
Шеф-кухар
from 10.2016 to 03.2018
(1 year 5 months)
Rebra&Kotlety, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1.Планування кухні
2.Розрабка меню відповідно до концепції закладу
3.Калькуляційні та технологічні карти
4.Проведення інвентаризації
5.Впровадження стандартів
6.Пошук постачальників
7.Навчання як кухарів так і працівників залу
Шеф-кухар
from 03.2016 to 10.2016
(7 months)
Ресторан- паб Поле, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Запровадження нового меню
2. Запуск B.B.Q. зони
3. Навчання персоналу роботи зі стейками та основам ферментації
4. Запровадження стандартів у роботі
Шеф-кухар, проєктна робота
from 10.2015 to 03.2016
(5 months)
Готель Шопен, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Запровадження нового меню
2. Розробка банкетного меню
3. Робота з технологічними закладами
4. Запровадження стандартів роботи
5. Розробка фуршетного меню
Шеф-кухар, проєктная робота
from 05.2015 to 10.2015
(5 months)
Мережа ресторанів Parking, санкт-петербург (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Запровадження нового меню
2. Впровадження стандартів роботи
3. Навчання персоналу
Керівник проєкту, Шеф-кухар
from 09.2014 to 05.2015
(8 months)
Ресторан S.O.D.A.(проєктна робота), Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск ресторану з нуля
Підбір персоналу
Запровадження меню
Технологічні карти
Шеф-кухар, Менеджер ресторану
from 09.2012 to 09.2014
(2 years)
Ресторано-готельний комплекс "Святослав", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
from 04.2011 to 09.2012
(1 year 5 months)
Ресторан "Маестро", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Розробка страв
2.Складання графіків виходу на роботу та облік робочого часу
3.Інвентаризація
4. Робота на усіх процесах
5. Контроль видачі страв на зал
Повар-холодного цеха,Повар-горячего цеха,Повар-кондитер,Мангал,Хоспер,повар-мясной цех
from 09.2006 to 04.2011
(4 years 7 months)
Готель "Спутник" , Ресторан "Княжий келих",Ресторан "Тарон",Ресторан "Містер-Твістер", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Виконання посадових обов'язків на відповідних позиціях, відпуск страв згідно ттк, підготовка сировини згідно потреб.
Education
ЛПЛТтаСП
Кухар-кондитер, Львів
Specialized secondary, from 2005 to 2007 (2 years)
Закінчив з відзнакою
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- English — average
- Polish — beginner
Similar candidates
Шеф-повар, head chef
Other countries
Кухар, шеф-кухар
Other countries
Шеф-кухар (консалтинг, брендинг та ребрендинг), особистий кухар
Other countries
Шеф-кухар, сушеф
Other countries, Ivano-Frankivsk
,
more 3 cities
Повар, старший смены, шеф-повар
25000 UAH, Other countries, Dnipro
,
more 6 cities
Шеф-повар
Other countries