Олександр
Бармен, старший бармен, бар-менеджер, 25 000 UAH
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 34 years
- City:
- Odesa
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/3989630
Work experience
Бар-менеджер
from 05.2023 to 09.2023
(4 months)
Аквапарк Hawaii, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розконсервація аквапарку
- Перевірка та підготовка обладнання до роботи на сезон
-Складання початкової закупівлі
-Вичітка та корекція меню перед печаткою
- проведення розважальних майстер класів для дітей та дорослих
-Консервація аквапарку на зиму
-Переміщення залишків продукції на постійний об'єкт
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії
- Подбор персоналу
-Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару
Бар-менеджер
from 05.2023 to 10.2023
(5 months)
Ресторан Nash аркадия, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії
-Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару, постійний моніторинг руху продуктів у барі з використанням щоденного обліку та форм для переміщення продуктів зі складу на склад
- контроль якості продукції
- Контроль чистоти бару
- Навчання та контроль персоналу бару - підтримка санітарних норм
- Приготування коктейлів за точними рецептами
- Створення нового, сезонного та барного меню
- Безперебійна робота бару
- Розконсервація ресторану
- Перевірка та підготовка обладнання до роботи на сезон
-Складання початкової закупівлі
-Вичітка та корекція меню перед печаткою
-Консервація бару на зиму
-Переміщення залишків продукції на постійний об'єкт
Бар-менеджер
from 05.2022 to 02.2024
(1 year 9 months)
Ресторан "Чайка", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття ресторану
-Планування бару розміщення обладнання та инвентарю бару для найвищої продуктивності праці на барі.
- Створення планірок бару
- Створення авторського меню
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Створення меню бару
-Створення калькуляційних катр
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії
-Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками
-Планування та домовленості з майстер классу для персоналу
-Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару, постійний моніторинг руху продуктів у барі з використанням щоденного обліку та форм для переміщення продуктів зі складу на склад
- контроль якості продукції
- Контроль чистоти бару
- Навчання та контроль персоналу бару
- підтримка санітарних норм
- Приготування коктейлів за точними рецептами
- Створення нового, сезонного та барного меню
- Безперебійна робота бару
Бар-менеджер
from 05.2022 to 10.2022
(5 months)
Аквапарк Hawaii аркадия, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розконсервація аквапарку
- Перевірка та підготовка обладнання до роботи на сезон
-Складання початкової закупівлі
-Вичітка та корекція меню перед печаткою
- проведення розважальних майстер класів для дітей та дорослих
-Консервація аквапарку на зиму
-Переміщення залишків продукції на постійний об'єкт
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії
- Подбор персоналу
-Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару
Бар-менеджер
from 05.2022 to 10.2022
(5 months)
Ресторан Nash Аркадия, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії -Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару, постійний моніторинг руху продуктів у барі з використанням щоденного обліку та форм для переміщення продуктів зі складу на склад
- контроль якості продукції
- Контроль чистоти бару
- Навчання та контроль персоналу бару - підтримка санітарних норм
- Приготування коктейлів за точними рецептами
- Створення нового, сезонного та барного меню
- Безперебійна робота бару
- Розконсервація ресторану
- Перевірка та підготовка обладнання до роботи на сезон
-Складання початкової закупівлі
-Вичітка та корекція меню перед печаткою
-Консервація бару на зиму
-Переміщення залишків продукції на постійний об'єкт
Бар-менеджер
from 11.2021 to 02.2024
(2 years 3 months)
Ресторан "NASH" сити центр, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Створення меню бару
-Створення калькуляційних катр
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії
-Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару, постійний моніторинг руху продуктів у барі з використанням щоденного обліку та форм для переміщення продуктів зі складу на склад
- контроль якості продукції
- Контроль чистоти бару
- Навчання та контроль персоналу бару - підтримка санітарних норм
- Приготування коктейлів за точними рецептами
- Створення нового, сезонного та барного меню
- Безперебійна робота бару
Бар-менеджер
from 05.2021 to 10.2021
(5 months)
Аквапарк Hawaii аркадія, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розконсервація аквапарку
- Перевірка та підготовка обладнання до роботи на сезон
-Складання початкової закупівлі
-Вичітка та корекція меню перед печаткою
- проведення розважальних майстер класів для дітей та дорослих
-Консервація аквапарку на зиму
-Переміщення залишків продукції на постійний об'єкт
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії
- Подбор персоналу
-Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару
Бар-менеджер
from 04.2021 to 09.2021
(5 months)
Ресторан "NASH", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії -Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару, постійний моніторинг руху продуктів у барі з використанням щоденного обліку та форм для переміщення продуктів зі складу на склад
- контроль якості продукції
- Контроль чистоти бару
- Навчання та контроль персоналу бару - підтримка санітарних норм
- Приготування коктейлів за точними рецептами
- Створення нового, сезонного та барного меню
- Безперебійна робота бару
- Розконсервація ресторану
- Перевірка та підготовка обладнання до роботи на сезон
-Складання початкової закупівлі
-Вичітка та корекція меню перед печаткою
-Консервація бару на зиму
-Переміщення залишків продукції на постійний об'єкт
Старший бармен
from 05.2020 to 09.2020
(4 months)
Ресторан "HASH", Одеса (Гостинично-ресторанный бизнес)
Старший бармен
from 05.2020 to 09.2020
(4 months)
Аквапарк "Hawaii", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Расконсервация аквапарк,
ведение учёта и инвентаризации бара, обучение персонала,
разработка сезонного меню,
контроль выдачи заказов согласно утвержденных стандартов предприятия,
работа с поставщиками.
Бармен
from 09.2019 to 03.2020
(6 months)
Pomodoro, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Работа за барной стойкой, приготовление напитков согласно стандартам предприятия.
Участие в инвентаризации, соблюдение правил учета.
Старший Бармен
from 05.2019 to 09.2019
(4 months)
Аква парк "Hawaii", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Подбор и обучение персонала, выдача продукции согласно техническим картам, разработка меню, работа с поставщиками, ежемесячные ревизии, составление графиков, непосредственная работа за баром.
Бариста - кассир
from 10.2018 to 12.2018
(2 months)
Food time, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший бармен
from 05.2018 to 09.2018
(4 months)
Аквапарк "Hawaii", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Подбор и обучение персонала, разработка меню, работа с поставщиками, ежемесячные ревизии, составление графиков, непосредственная работа за баром.
Бариста
from 10.2017 to 03.2018
(5 months)
"Cocorico", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Выдача напитков согласно стандартам, поддержание порядка на рабочем месте, инвентаризация, обслуживание гостей.
Старший бармен
from 05.2017 to 09.2017
(4 months)
Аквапарк "Hawaii", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Подбор и обучение персонала, разработка меню, ежемесячные ревизии, составление графика, работа с поставщиками.
Бармен
from 05.2016 to 03.2017
(10 months)
"Pomodoro", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
-заказ закупки
-ежемесячный переучет
-знание меню
-выдача товара согласно утверждённому стандарту
-содержание рабочего места в чистоте
Education
ОПТБЛ
Повар-кондитер, Одесса
Specialized secondary, from 2005 to 2008 (2 years 10 months)
Additional information
-женат, детей нет, собранность, внимательность, пунктуальность, толерантность, отличный глазомер.
More resumes of this candidate
Similar candidates
Старший бартендер, бар-менеджер
30000 UAH, Odesa
Бармен, бар-менеджер
25000 UAH, Odesa, Vinnytsia
,
more 6 cities
Бар-менеджер, бармен, администратор
25000 UAH, Odesa, Kyiv
,
more 2 cities
Менеджер бара, ресторана
20000 UAH, Odesa
Бармен, бар-менеджер
20000 UAH, Odesa
Бар-менеджер, бармен
15000 UAH, Odesa, Remote