Олександр
Бармен, старший бармен, бар-менеджер, 25 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 34 роки
- Місто:
- Одеса
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3989630
Досвід роботи
Бар-менеджер
з 05.2023 по 10.2023
(5 місяців)
Ресторан Nash аркадия, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії
-Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару, постійний моніторинг руху продуктів у барі з використанням щоденного обліку та форм для переміщення продуктів зі складу на склад
- контроль якості продукції
- Контроль чистоти бару
- Навчання та контроль персоналу бару - підтримка санітарних норм
- Приготування коктейлів за точними рецептами
- Створення нового, сезонного та барного меню
- Безперебійна робота бару
- Розконсервація ресторану
- Перевірка та підготовка обладнання до роботи на сезон
-Складання початкової закупівлі
-Вичітка та корекція меню перед печаткою
-Консервація бару на зиму
-Переміщення залишків продукції на постійний об'єкт
Бар-менеджер
з 05.2023 по 09.2023
(4 місяці)
Аквапарк Hawaii, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розконсервація аквапарку
- Перевірка та підготовка обладнання до роботи на сезон
-Складання початкової закупівлі
-Вичітка та корекція меню перед печаткою
- проведення розважальних майстер класів для дітей та дорослих
-Консервація аквапарку на зиму
-Переміщення залишків продукції на постійний об'єкт
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії
- Подбор персоналу
-Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару
Бар-менеджер
з 05.2022 по 10.2022
(5 місяців)
Ресторан Nash Аркадия, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії -Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару, постійний моніторинг руху продуктів у барі з використанням щоденного обліку та форм для переміщення продуктів зі складу на склад
- контроль якості продукції
- Контроль чистоти бару
- Навчання та контроль персоналу бару - підтримка санітарних норм
- Приготування коктейлів за точними рецептами
- Створення нового, сезонного та барного меню
- Безперебійна робота бару
- Розконсервація ресторану
- Перевірка та підготовка обладнання до роботи на сезон
-Складання початкової закупівлі
-Вичітка та корекція меню перед печаткою
-Консервація бару на зиму
-Переміщення залишків продукції на постійний об'єкт
Бар-менеджер
з 05.2022 по 10.2022
(5 місяців)
Аквапарк Hawaii аркадия, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розконсервація аквапарку
- Перевірка та підготовка обладнання до роботи на сезон
-Складання початкової закупівлі
-Вичітка та корекція меню перед печаткою
- проведення розважальних майстер класів для дітей та дорослих
-Консервація аквапарку на зиму
-Переміщення залишків продукції на постійний об'єкт
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії
- Подбор персоналу
-Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару
Бар-менеджер
з 05.2022 по 02.2024
(1 рік 9 місяців)
Ресторан "Чайка", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття ресторану
-Планування бару розміщення обладнання та инвентарю бару для найвищої продуктивності праці на барі.
- Створення планірок бару
- Створення авторського меню
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Створення меню бару
-Створення калькуляційних катр
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії
-Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками
-Планування та домовленості з майстер классу для персоналу
-Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару, постійний моніторинг руху продуктів у барі з використанням щоденного обліку та форм для переміщення продуктів зі складу на склад
- контроль якості продукції
- Контроль чистоти бару
- Навчання та контроль персоналу бару
- підтримка санітарних норм
- Приготування коктейлів за точними рецептами
- Створення нового, сезонного та барного меню
- Безперебійна робота бару
Бар-менеджер
з 11.2021 по 02.2024
(2 роки 3 місяці)
Ресторан "NASH" сити центр, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Створення меню бару
-Створення калькуляційних катр
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії
-Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару, постійний моніторинг руху продуктів у барі з використанням щоденного обліку та форм для переміщення продуктів зі складу на склад
- контроль якості продукції
- Контроль чистоти бару
- Навчання та контроль персоналу бару - підтримка санітарних норм
- Приготування коктейлів за точними рецептами
- Створення нового, сезонного та барного меню
- Безперебійна робота бару
Бар-менеджер
з 05.2021 по 10.2021
(5 місяців)
Аквапарк Hawaii аркадія, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розконсервація аквапарку
- Перевірка та підготовка обладнання до роботи на сезон
-Складання початкової закупівлі
-Вичітка та корекція меню перед печаткою
- проведення розважальних майстер класів для дітей та дорослих
-Консервація аквапарку на зиму
-Переміщення залишків продукції на постійний об'єкт
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії
- Подбор персоналу
-Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару
Бар-менеджер
з 04.2021 по 09.2021
(5 місяців)
Ресторан "NASH", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії -Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару, постійний моніторинг руху продуктів у барі з використанням щоденного обліку та форм для переміщення продуктів зі складу на склад
- контроль якості продукції
- Контроль чистоти бару
- Навчання та контроль персоналу бару - підтримка санітарних норм
- Приготування коктейлів за точними рецептами
- Створення нового, сезонного та барного меню
- Безперебійна робота бару
- Розконсервація ресторану
- Перевірка та підготовка обладнання до роботи на сезон
-Складання початкової закупівлі
-Вичітка та корекція меню перед печаткою
-Консервація бару на зиму
-Переміщення залишків продукції на постійний об'єкт
Старший бармен
з 05.2020 по 09.2020
(4 місяці)
Ресторан "HASH", Одеса (Гостинично-ресторанный бизнес)
Старший бармен
з 05.2020 по 09.2020
(4 місяці)
Аквапарк "Hawaii", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Расконсервация аквапарк,
ведение учёта и инвентаризации бара, обучение персонала,
разработка сезонного меню,
контроль выдачи заказов согласно утвержденных стандартов предприятия,
работа с поставщиками.
Бармен
з 09.2019 по 03.2020
(6 місяців)
Pomodoro, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Работа за барной стойкой, приготовление напитков согласно стандартам предприятия.
Участие в инвентаризации, соблюдение правил учета.
Старший Бармен
з 05.2019 по 09.2019
(4 місяці)
Аква парк "Hawaii", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Подбор и обучение персонала, выдача продукции согласно техническим картам, разработка меню, работа с поставщиками, ежемесячные ревизии, составление графиков, непосредственная работа за баром.
Бариста - кассир
з 10.2018 по 12.2018
(2 місяці)
Food time, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший бармен
з 05.2018 по 09.2018
(4 місяці)
Аквапарк "Hawaii", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Подбор и обучение персонала, разработка меню, работа с поставщиками, ежемесячные ревизии, составление графиков, непосредственная работа за баром.
Бариста
з 10.2017 по 03.2018
(5 місяців)
"Cocorico", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Выдача напитков согласно стандартам, поддержание порядка на рабочем месте, инвентаризация, обслуживание гостей.
Старший бармен
з 05.2017 по 09.2017
(4 місяці)
Аквапарк "Hawaii", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Подбор и обучение персонала, разработка меню, ежемесячные ревизии, составление графика, работа с поставщиками.
Бармен
з 05.2016 по 03.2017
(10 місяців)
"Pomodoro", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
-заказ закупки
-ежемесячный переучет
-знание меню
-выдача товара согласно утверждённому стандарту
-содержание рабочего места в чистоте
Освіта
ОПТБЛ
Повар-кондитер, Одесса
Середня спеціальна, з 2005 по 2008 (2 роки 10 місяців)
Додаткова інформація
-женат, детей нет, собранность, внимательность, пунктуальность, толерантность, отличный глазомер.
Інші резюме цього кандидата
Схожі кандидати
Старший бартендер, бар-менеджер
30000 грн, Одеса
Бар-менеджер, бармен, администратор
25000 грн, Одеса, Київ
,
ще 2 міста
Бармен, бар-менеджер
25000 грн, Одеса, Вінниця
,
ще 3 міста
Бармен, бар-менеджер
20000 грн, Одеса
Бар-менеджер, бармен
15000 грн, Одеса, Дистанційно