Resume from November 11, 2019 PRO

Демченко Михайло Игорович

Су-шеф, кухар-універсал

Full-time.

Age:
25 years
City:
Brovary
Ready to move to:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

In order to open contacts, sign in as an employer or register.


Work experience

Кухар- універсал

from 12.2017 to now (1 year 11 months)
Чарівна Тайстра, Бровари (Готельно-рестораний бізнес)

*Приготування та оформленя страв (української європейської кухонь);
*Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах приготування страв;
*Організація зберігання, замовлення і закупівля сировини, контроль залишків;
*Контроль видачі в зал готових страв;

Shef De Partie

from 09.2017 to 11.2017 (2 months)
Hilton Kyiev, Київ (Готельно-рестораний бізнес)

*Приготування та оформленя страв

Demi-Shef

from 02.2016 to 08.2017 (1 year 6 months)
Fairmont Grand Hotel Kiev, Київ (Готельно-рестораний бізнес)

*Приготування та оформленя страв

Старший Кухар

from 05.2015 to 02.2016 (9 months)
La Terrasa Cafe, Бровари (Готельно-рестораний бізнес)

*Приготування та оформленя страв (української європейської кухонь);
*Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах приготування страв;
*Організація зберігання, замовлення і закупівля сировини, контроль залишків;
*Контроль видачі в зал готових страв;

Кухар- універсал

from 11.2013 to 05.2015 (1 year 6 months)
Party Par 911, Бровари (Готельно-рестораний бізнес)

*Приготування та оформленя страв

Кухар- універсал

from 08.2011 to 11.2013 (2 years 3 months)
La Terrasa Cafe, Бровари (Готельно-рестораний бізнес)

*Приготування та оформленя страв


Education

КВПУШПМ

Кухар,кондитер, Киев
Specialized secondary, from 09.2009 to 06.2011 (1 year 9 months)


Professional and other skills

Computer skills
Microsoft office
Електронною поштою


Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

*Приготування та оформленя страв (української європейської кухонь);
*Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах приготування страв;
*Організація зберігання, замовлення і закупівля сировини, контроль залишків;
*Контроль видачі в зал готових страв;

Про себе:
Неодружений
Служив в армії
Наявність водійських прав категорії "В"
Без шкідливих звичок


Відповідальний, пунктуальний, спрямований на результат, командний гравець, смачно готую, додержуюсь субординації, душа компанії)).


Save to applications Already in applications

Similar resumes

All similar resumes


Resumes by city

Compare your requirements and salary with other companies' jobs: