Резюме від 11 листопада 2019 PRO

Михайло

Су-шеф, кухар-універсал

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар- універсал

з 12.2017 по нині (6 років 5 місяців)
Чарівна Тайстра, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)

*Приготування та оформленя страв (української європейської кухонь);
*Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах приготування страв;
*Організація зберігання, замовлення і закупівля сировини, контроль залишків;
*Контроль видачі в зал готових страв;

Shef De Partie

з 09.2017 по 11.2017 (2 місяці)
Hilton Kyiev, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

*Приготування та оформленя страв

Demi-Shef

з 02.2016 по 08.2017 (1 рік 6 місяців)
Fairmont Grand Hotel Kiev, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

*Приготування та оформленя страв

Старший Кухар

з 05.2015 по 02.2016 (9 місяців)
La Terrasa Cafe, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)

*Приготування та оформленя страв (української європейської кухонь);
*Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах приготування страв;
*Організація зберігання, замовлення і закупівля сировини, контроль залишків;
*Контроль видачі в зал готових страв;

Кухар- універсал

з 11.2013 по 05.2015 (1 рік 6 місяців)
Party Par 911, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)

*Приготування та оформленя страв

Кухар- універсал

з 08.2011 по 11.2013 (2 роки 3 місяці)
La Terrasa Cafe, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)

*Приготування та оформленя страв

Освіта

КВПУШПМ

Кухар,кондитер, Киев
Середня спеціальна, з 2009 по 2011 (1 рік 9 місяців)

Знання і навички

MS Office Email

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

*Приготування та оформленя страв (української європейської кухонь);
*Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах приготування страв;
*Організація зберігання, замовлення і закупівля сировини, контроль залишків;
*Контроль видачі в зал готових страв;

Про себе:
Неодружений
Служив в армії
Наявність водійських прав категорії "В"
Без шкідливих звичок


Відповідальний, пунктуальний, спрямований на результат, командний гравець, смачно готую, додержуюсь субординації, душа компанії)).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: