Resume from March 26, 2024 PRO

Максим

Старший бармен, бар-менеджер, bar supervisor, 40 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
39 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бар-менеджер

from 05.2021 to 11.2022 (1 year 6 months)
Lafamiglia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Контроль та навчання членів команди (офіціантів, барменів)
• Проведення майстер-класів та тренінгів для співробітників ресторану
• Допомога членам команди у задоволенні запитів та потреб гостей, вирішенні скарг гостей
• Демонстрація знань про пиво, вина, напої, коктейлі, сервіс та термінологію бару
• Забезпечення чистоти бару та своєчасне обслуговування обладнання
• Касова дисципліна
• Розробка меню (основного та сезонного), складання технологічних та калькуляційних карт
• Робота з постачальниками
• Мотивація персоналу
• Додаткові обов'язки за потреби

Шеф-бармен

from 05.2018 to 09.2020 (2 years 4 months)
Reberbar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Контроль та навчання членів команди (офіціантів, барменів)
• Підбір та адаптація нових співробітників
• Допомога членам команди у задоволенні запитів та потреб гостей, вирішенні скарг гостей
• Демонстрація знань про пиво, вина, напої, коктейлі, сервіс та термінологію бару
• Забезпечення чистоти бару та своєчасне обслуговування обладнання
• Касова дисципліна, робота з IIKO
• Розробка меню (основного та сезонного), складання технологічних та калькуляційних карт
• Організація промо-акцій, заходів
• Робота з постачальниками
• Мотивація персоналу
• Додаткові обов'язки за потреби

Проектування барної стійки, підбір обладнання, алкоголю та іншої барної продукції. Запуск бару "з нуля".

Bar Supervisor

from 02.2014 to 12.2017 (3 years 10 months)
Hilton Kyiv, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Контроль та навчання членів команди у всіх службах та операціях
• Підбір та адаптація нових співробітників
• Допомога членам команди у задоволенні запитів та потреб гостей, вирішенні скарг гостей
• Демонстрація знань про пиво, вина, напої, коктейлі, сервіс та термінологію бару
• Забезпечення чистоти бару та своєчасного обслуговування обладнання
• Касова дисципліна, робота з Micros
• Розробка меню (основного та сезонного для бару та ресторану), складання технологічних та калькуляційних карт
• Організація промо-акцій, заходів
• Робота з постачальниками
• Мотивація персоналу
• Додаткові обов'язки за потреби

Досягнення:
• Організував роботу бару "з нуля" (працюю з моменту відкриття готелю)
• Отримав 2 підвищення посад, починаючи з посади бармена (старший бармен, бар-супервайзер)

Бармен

from 09.2013 to 01.2014 (4 months)
Oxota na Ovets, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Забезпечення чистоти в барі, підготовка та закриття зміни
• Дотримання вимог щодо законів про алкогольні напої, акцизних марок
• Дисципліна в касі, робота з R-Keeper
• Своєчасне та якісне приготування та подача барної продукції

Бар-менеджер

from 08.2009 to 01.2010 (5 months)
City Park Hotel Kiev, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Запуск роботи бару
• Вибір та замовлення обладнання для бару
• Підбір та навчання персоналу
• Адміністрування бару, включаючи планування, звіти, інвентаризацію та обслуговування клієнтів
• Розробка оригінального меню

Education

Приазовський Державний Технічний Університет

Металургійний, Фіз-хімія, Маріуполь
Higher, from 2002 to 2007 (5 years)

Language proficiencies

  • English — advanced
  • Ukrainian — fluent

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: