Resume from October 19, 2018 PRO

Таїсія

Оператор ПК, 1С бухгалтерія, 5 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
52 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Оператор ПК

from 12.2012 to 01.2017 (4 years 1 month)
ФОП Литвіцька І.Н., Вінниця (Торгівля)

На данній посаді в мої обов'язки входило оформлення товарно-транспортних накладних, здійснення взаєморозразунку клієнтів. Уся робота виконувалась в комп'ютерній програмі 1С. У момент відсутності адміністратора магазину виконувала ряд його обов'язків.

Education

Школа #19

Вінниця
Secondary, from 1978 to 1989 (10 years 8 months)

Additional information

У період з 2007 по 2009 рік займала посаду менеджера-логіста з вантажно-транспортних перевезень по Україні,СНГ, Європі у ФОП Зразюк Є.В. У наступні роки працювала у товаристві з обмеженою відповідальністю "Сервіс-Регіон", де виконувала обов'язки менеджера-логіста. Основним завданням моєї роботи був пошук у комп'ютерній програмі "Ларді" транспорту та грузу для перевезення. Тобто, основна частина роботи виконувалась у комп'ютерному режимі.
Про себе можу сказати, що я відповідальна,пунктуальна, уважна до роботи, комунікабельна, вважаю, що саме працівник є обличчям компанії, тож завжди намагаюсь бути відкритою до людей, з якими працюю. Швидко переймаю новий досвід, не боюсь труднощів.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: