Resume from February 1, 2024 PRO

Назар

Шеф-повар, су-шeф

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
30 years
City:
Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф повар

from 07.2023 to now (10 months)
Країна Мрій, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Стандарті обов'язки шеф повара рестора, окрім впровадження нових страв

Су-шеф

from 11.2022 to 06.2023 (7 months)
Centrale, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Власна справа

from 05.2022 to now (2 years)
K.eat, Тернопіль (Харчова промисловість)

Шеф-повар

from 05.2021 to 02.2022 (9 months)
HookahPlace, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття з нуля HookahPlace shevchenko, повне оновлення меню HookahPlace pechersk і подальше ведення двох ресторанів в якості бренд шефа.

Старший процесу

from 11.2019 to 03.2021 (1 year 4 months)
ЖЗЛ, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Робота старшим поваром на гарячому і на холодному(з листопада 2020) процесах.

Повар універсал

from 09.2019 to 01.2020 (4 months)
Птаха, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Відповідальний за закупку, робота з грилем, на гарячому, холодному процесах, а також робота з десертами та хлібними виробами.
Допомога з оновленням меню.

Сушист

from 08.2018 to 09.2019 (1 year 1 month)
Суші 39, Тернополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Су шеф

from 06.2018 to 09.2018 (3 months)
Три Миколи, Тернополь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар

from 05.2017 to 06.2018 (1 year 1 month)
Stone Street, Тернополь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Организация роботы кухни,робота над калькуляционными и технологическими картами, составление сезонного меню.

Сушист, повар гарячего цеха

from 03.2016 to 05.2017 (1 year 2 months)
Barbaresco, Тернополь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар гарячего цеха, мангальщик

from 03.2015 to 03.2016 (1 year)
Каруна, Тернополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота с мангалои тандыром, робота на гарячем цеху, оформление фуршетов

Повар, су-шеф

from 05.2014 to 03.2015 (10 months)
El Classico, Тернополь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар

from 03.2014 to 04.2015 (1 year 1 month)
Жирандоль, Тернополь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар

from 05.2013 to 07.2014 (1 year 2 months)
Европа +, Тернополь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Старший смены

from 09.2012 to 05.2013 (8 months)
Бункермуз, Тернополь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Помощник повара

from 04.2012 to 09.2012 (5 months)
Шинок, Тернополь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Education

ТНПУ

ФРК, Тернополь
Higher, from 2010 to 2016 (5 years 10 months)

Не по специальности, но есть степень специалиста

Additional education and certificates

Кулінарний кубок західної укаїни

2018 учасник

Best Chef 2018

2018 учасник

Creative Chef summit 2019

2019 учасник

Language proficiencies

  • Polish — average
  • English — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: