Resume from May 18, 2023 PRO

Ігор

Технолог харчової промисловості (м'ясо), завідуючий виробництвом

Employment:
Full-time.
Age:
33 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Технолог/ директор з виробництва

from 10.2021 to 02.2022 (4 months)
Ковбасний цех, Іванків (Робочі спеціальності, виробництво)

-Керівництво ковбасним цехом;
- Запуск лінійки варених ковбас та делікатесів;
- Контроль виробництва від прийому сировини до випуску готової продукції;
- Проведення інвентаризацій.
Цех припинив свою діяльність через війну.

Технолог

from 08.2019 to 09.2021 (2 years 1 month)
ТОВ "МАН Україна", Київ (Оптова торгівля харчовими добавками, імпорт-експорт, дистрибуція)

Технологічна підтримка роботи клієнтів.
Аналіз ринку, пошук нових клієнтів.
Проведення відпрацювань та впровадження нових продуктів на підприємствах клієнта.
Розробка нових продуктів спільно з європейським R&D центром.
Відпрацювання нових продуктів в цеху лабораторії.
Складання рецептур, ведення технологічної документації.

Технолог/Директор з виробництва

from 05.2017 to 08.2019 (2 years 3 months)
ТОВ МК "Столичний", Киев (Переробка курятини)

Контроль технологічного процесу по виробництву напівфабрикатів з курятини.
Контроль за виходами продукції.
Розробка нових продуктів.
Робота з нормативними документами.
Контроль складських запасів.
Управління персоналом 30 осіб.

Технолог

from 11.2015 to 05.2017 (1 year 6 months)
ТОВ "Натурпродукти", Борисполь (Харчова промисловість)

Контроль технологічного процесу від прийняття сировини до випуску продукції.

Менеджер-технолог

from 02.2013 to 11.2015 (2 years 9 months)
ТОВ "Кейсдарм", Киев (Постачання оболонок та спецій на м'ясопереробні підприємства)

Пошук клієнтів та впровадження продукції на підприємствах м’ясної промисловості;
проведення виробіток на підприємствах;
контроль дебіторської заборгованості;
проведення переговорів та консультації клієнтів.

Education

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Харчові технології та управління якістю продукції АПК (переробка м'яса), Киев
Higher, from 2007 to 2012 (5 years 3 months)

Language proficiencies

English — above average

Additional information

Досвід управління колективом, досвід роботи в міжнародній компанії. Успішний досвід розробки та запуску нових продуктів. Вміння працювати в колективі.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: