Марина
Асистент керівника
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 35 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/5446737
Work experience
Директор ресторану
from 06.2020 to 10.2023
(3 years 4 months)
Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Підбір, навчання та контроль роботи персоналу;
- Проведення мотиваційних та командоутворюючих заходів для гостинної атмосфери ресторану;
- Планування фінансової та господарської діяльності;
- Планування бюджету, виконання планових показників;
- Організація та контроль успішної роботи ресторану, спілкування з Гостями;
- Взаємодія з органами, що контролюють;
- Контроль і дотримання HACCP, Covid обмежень;
- Генерація ідей та інструментів для залучення Гостей, підвищення середньої транзакції з метою підвищення продажів і прибутків;
Директор ресторану
from 11.2019 to 06.2020
(7 months)
Мережа ресторанів Pesto Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Набір, навчання, оформлення працівників;
- Контроль роботи співробітників згідно з правилами, пам'ятками та політиками компанії;
- Мотивація, атестація та розвиток співробітників;
- Табелювання та нарахування заробітної плати;
- Контроль якості продуктів та страв;
- Контроль роботи кухні на виконання санітарних норм та правил безпеки продуктів;
- Ведення фінансової звітності ресторану: планування річних бюджетів, щомісячний звіт фінансово-господарської діяльності, операційний;
- Внесення та аналіз інвентаризацій за продуктами, ТМЦ та ОС;
- Оптимізація та облік витрат ресторану з метою досягнення поставлених фінансових результатів;
Директор ресторану
from 05.2019 to 11.2019
(6 months)
ТОВ «Фруттi дi Маре». Ресторан Їshfish, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття ресторану (стартап нового проєкту на ринку);
- Розробка концепції та стандартів ресторану;
- Підбір підрядників та постачальників;
- Укладання договорів;
- Пошук, підбір, оформлення та навчання команди запуску ресторану;
- Управління операційною та фінансово-господарською діяльністю ресторану;
Директор ресторану
from 10.2014 to 10.2016
(2 years)
ТОВ «Уарест» мережа ресторанів «Star Burger», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер ресторану
from 11.2013 to 07.2014
(8 months)
Ресторан «Beef Мясо и Вино», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор ресторану
from 10.2010 to 10.2013
(3 years)
Сушия, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Education
НТУ
Финансы иаудит, Киев
Higher, from 2005 to 2010 (4 years 9 months)
Additional education and certificates
Шаг за шагом от REST TEAM (прописание стандартов для ресторана)
2012, 9месяцев
Таргетолог від 0 до першої 1000$
6 місяців
Knowledge and skills
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- English — beginner
References
Марʼяна Мирославівна
Оперційний керівник, ТОВ Сушия
Additional information
Особисті якості:
Відповідальність, цілеспрямованість, комунікабельність, прагнення розвитку та особистого зростання.
Similar candidates
Менеджер по роботі з клієнтами, адміністратор, асистент керівника
30000 UAH, Kyiv, Dnipro
,
more 5 cities
Office manager, administrator (tech support, IT), оператор ПК
Kyiv
Помічник керівника
Kyiv
Секретар, помічник юриста
20000 UAH, Kyiv
Офис-менеджер
Kyiv
Асистент керівника
Kyiv