Марина
Асистент керівника
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 35 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5446737
Досвід роботи
Директор ресторану
з 06.2020 по 10.2023
(3 роки 4 місяці)
Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Підбір, навчання та контроль роботи персоналу;
- Проведення мотиваційних та командоутворюючих заходів для гостинної атмосфери ресторану;
- Планування фінансової та господарської діяльності;
- Планування бюджету, виконання планових показників;
- Організація та контроль успішної роботи ресторану, спілкування з Гостями;
- Взаємодія з органами, що контролюють;
- Контроль і дотримання HACCP, Covid обмежень;
- Генерація ідей та інструментів для залучення Гостей, підвищення середньої транзакції з метою підвищення продажів і прибутків;
Директор ресторану
з 11.2019 по 06.2020
(7 місяців)
Мережа ресторанів Pesto Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Набір, навчання, оформлення працівників;
- Контроль роботи співробітників згідно з правилами, пам'ятками та політиками компанії;
- Мотивація, атестація та розвиток співробітників;
- Табелювання та нарахування заробітної плати;
- Контроль якості продуктів та страв;
- Контроль роботи кухні на виконання санітарних норм та правил безпеки продуктів;
- Ведення фінансової звітності ресторану: планування річних бюджетів, щомісячний звіт фінансово-господарської діяльності, операційний;
- Внесення та аналіз інвентаризацій за продуктами, ТМЦ та ОС;
- Оптимізація та облік витрат ресторану з метою досягнення поставлених фінансових результатів;
Директор ресторану
з 05.2019 по 11.2019
(6 місяців)
ТОВ «Фруттi дi Маре». Ресторан Їshfish, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття ресторану (стартап нового проєкту на ринку);
- Розробка концепції та стандартів ресторану;
- Підбір підрядників та постачальників;
- Укладання договорів;
- Пошук, підбір, оформлення та навчання команди запуску ресторану;
- Управління операційною та фінансово-господарською діяльністю ресторану;
Директор ресторану
з 10.2014 по 10.2016
(2 роки)
ТОВ «Уарест» мережа ресторанів «Star Burger», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер ресторану
з 11.2013 по 07.2014
(8 місяців)
Ресторан «Beef Мясо и Вино», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор ресторану
з 10.2010 по 10.2013
(3 роки)
Сушия, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
НТУ
Финансы иаудит, Киев
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 9 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Шаг за шагом от REST TEAM (прописание стандартов для ресторана)
2012, 9месяцев
Таргетолог від 0 до першої 1000$
6 місяців
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — початковий
Рекомендації
Марʼяна Мирославівна
Оперційний керівник, ТОВ Сушия
Додаткова інформація
Особисті якості:
Відповідальність, цілеспрямованість, комунікабельність, прагнення розвитку та особистого зростання.
Схожі кандидати
Бізнес-асистент, помічник власника компанії
82000 грн, Київ, Інші країни, Дистанційно
Інженер з охорони праці, помічник керівника
18000 грн, Київ
Адміністратор офісу
25000 грн, Київ
Помічник керівника
25000 грн, Київ
Помічник керівника
Київ
Секретар-референт
Київ, Біла Церква
,
ще 8 міст