Резюме від 20 квітня 2024 PRO

Марина

Асистент керівника

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор ресторану

з 06.2020 по 10.2023 (3 роки 4 місяці)
Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Підбір, навчання та контроль роботи персоналу;
- Проведення мотиваційних та командоутворюючих заходів для гостинної атмосфери ресторану;
- Планування фінансової та господарської діяльності;
- Планування бюджету, виконання планових показників;
- Організація та контроль успішної роботи ресторану, спілкування з Гостями;
- Взаємодія з органами, що контролюють;
- Контроль і дотримання HACCP, Covid обмежень;
- Генерація ідей та інструментів для залучення Гостей, підвищення середньої транзакції з метою підвищення продажів і прибутків;

Директор ресторану

з 11.2019 по 06.2020 (7 місяців)
Мережа ресторанів Pesto Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Набір, навчання, оформлення працівників;
- Контроль роботи співробітників згідно з правилами, пам'ятками та політиками компанії;
- Мотивація, атестація та розвиток співробітників;
- Табелювання та нарахування заробітної плати;
- Контроль якості продуктів та страв;
- Контроль роботи кухні на виконання санітарних норм та правил безпеки продуктів;
- Ведення фінансової звітності ресторану: планування річних бюджетів, щомісячний звіт фінансово-господарської діяльності, операційний;
- Внесення та аналіз інвентаризацій за продуктами, ТМЦ та ОС;
- Оптимізація та облік витрат ресторану з метою досягнення поставлених фінансових результатів;

Директор ресторану

з 05.2019 по 11.2019 (6 місяців)
ТОВ «Фруттi дi Маре». Ресторан Їshfish, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Відкриття ресторану (стартап нового проєкту на ринку);
- Розробка концепції та стандартів ресторану;
- Підбір підрядників та постачальників;
- Укладання договорів;
- Пошук, підбір, оформлення та навчання команди запуску ресторану;
- Управління операційною та фінансово-господарською діяльністю ресторану;

Директор ресторану

з 10.2014 по 10.2016 (2 роки)
ТОВ «Уарест» мережа ресторанів «Star Burger», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

з 11.2013 по 07.2014 (8 місяців)
Ресторан «Beef Мясо и Вино», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

з 10.2010 по 10.2013 (3 роки)
Сушия, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

НТУ

Финансы иаудит, Киев
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Шаг за шагом от REST TEAM (прописание стандартов для ресторана)

2012, 9месяцев

Таргетолог від 0 до першої 1000$

6 місяців

Знання і навички

MS Office Пользователь Internet Windows IOS Користувач 1С Уміння аналізувати Креативність Canva Комунікабельність Створення Reels Зйомка stories Розробка контент-плану Ведення соціальних мереж Здатність до навчання Налаштування таргетованої реклами Привітність Ведення CRM

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Рекомендації

Марʼяна Мирославівна

Марʼяна Мирославівна

Оперційний керівник, ТОВ Сушия

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Особисті якості:
Відповідальність, цілеспрямованість, комунікабельність, прагнення розвитку та особистого зростання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: