Владислав
Администратор ресторана, менеджер, 20 000 UAH
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 31 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/5456918
Work experience
Менеджер ресторану , банкет менеджер
from 01.2021 to 11.2022
(1 year 10 months)
Forrest Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи ресторану , організації весіль та інших корпоративних заходів .
Адміністратор
from 07.2020 to 03.2022
(1 year 8 months)
Таверна, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття бару біля басейну з 0, пошук нового персоналу і контроль якості обслуговування та підготовка до нового сезону. Аудит готельної частини ресторану. Робота з smm частиною комплекса.
Робота з підготовкою та контролем проведення весіль сезону 2021.
Администратор
from 01.2020 to 06.2020
(5 months)
Хачапури и Вино, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Повний комплекс роботи з доставкою. Від прийнята заказів до вирішення проблем з замовленням. До гарної оцінкі замовника.
Відкриття, закриття ресторану, ведіння книги рро, і кассового апарату. Проведення різних заходів, покер вечірка, мафія, дні народження. Підвищення кваліфікації працівників ресторану.
Менеджер ресторану
from 06.2019 to 09.2019
(3 months)
Al Mar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль всех подразделений комплекса. Управление рабочим процессом комплекса. Подбор персонала. Обучение персонала.
Проектная работа
Адміністратор ресторану
from 12.2018 to 04.2019
(4 months)
"Le Gruyere", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану з повного початку.
Проектна робота.
Офіціант, Адміністратор ресторану
from 10.2016 to 09.2018
(1 year 11 months)
Готельно-ресторанний комплекс "ОNOVO", Київ (Готельно-рестораний бізнес)
Організація та проведення різних заходів, весілля, дні народження конференції, вечірки. В форматі фуршету та банкета.
Закупка барної продукції, хоз товарів. І багато чого іншого.
Офіціант, Адміністратор ресторану
from 05.2014 to 10.2015
(1 year 5 months)
Лісовий пивний клуб "Партизан", Київ (Готельно-рестораний бізнес)
Education
Національний аєрокосмічний університет ім. М.Є.Жуковського "ХАІ"
Літакобудування, авіаконструктор, Харків
Higher, from 2010 to 2014 (3 years 9 months)
Knowledge and skills
Language proficiencies
English — average
Additional information
Найголовніше це максимально зробити відпочинок людей в закладі де працюю до такого, щоб вони відпочивавшм не помічали як біжить час. І будування роботи в справжньому колективі, так як ми працюємо всі над однією цілюю. І весь колектив має працювати як одне ціле.
Similar candidates
Управляющий, админ. ресторана, автомойки, менеджер бара, нач. техотдела, завхоз
30000 UAH, Kyiv
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Kyiv, Vinnytsia
,
more 8 cities
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Kyiv
Администратор кафе, ресторана, паба
17000 UAH, Kyiv
Адміністратор клубу, кафе, ресторанів, барів, оператор компʼютерного набору, касир
18000 UAH, Kyiv
Керуючий кав'ярнею, адміністратор кафе, ресторану
45000 UAH, Kyiv