Resume from September 14, 2020

Дмитро

Шеф-кондитер

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
34 years
City of residence:
Odesa
Ready to work:
Kharkiv, Odesa, Remote

Contact information

The job seeker has entered a email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кондитер

from 08.2019 to now (4 years 9 months)
Ресторан "Jord", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Кондитер, старший кондитер

from 06.2016 to 06.2019 (3 years)
M1 Club Hotel, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка авторських десертів та кондитерських виробів, в тому числі веганських та вегетаріанських. Сезонне регулярне оновлення десертної карти двох ресторанів з різними концепціями.

Кондитер

from 04.2016 to 06.2016 (2 months)
Ресторан "Kadorr", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Опановував кондитерську справу як новий для себе напрямок кулінарії.

Су-шеф

from 04.2014 to 06.2016 (2 years 2 months)
Ресторани "ЧеховSky", "DaVinci" (Козирна Карта), Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приймав безпосередню участь у запуску ресторану, підборі персоналу, налаштуванні процесів.

Кухар

from 03.2013 to 04.2014 (1 year 1 month)
InterContinental Kiev, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Отримав вагомий досвід роботи в міжнародній компанії з високими стандартами якості та умов праці.

Education

Полтавський університет економіки та торгівлі

Готельно-ресторанна справа, Полтава
Unfinished higher, from 2007 to 2012 (4 years 5 months)

Additional education and certificates

МК шоколатьє Дімітріса Хронопулоса

2019

МК кондитера Грема Бартоломью (Le Cordon Bleu London)

2019

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average
  • Russian — fluent

Additional information

Виховую в собі і ціную в інших, в тому числі в роботодавцях, дотримання гуманних якостей: честь, чесність, повагу до кожного, критичне ставлення до себе, адекватне сприйняття критики.
Якщо ви:
- шукаєте кондитера з прогресивним поглядом на кулінарію;
- не шкодуєте вкладати кошти в розвиток та комфорт найманих працівників;
- переглянули і вам сподобалась Instagram-сторінка з моїми роботами ([open contact info](look above in the "contact info" section)
...тоді прошу зв'язатися зі мною, бажано через Телеграм/Вайбер або ел.пошту.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: