Резюме від 14 вересня 2020

Дмитро

Шеф-кондитер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кондитер

з 08.2019 по нині (4 роки 9 місяців)
Ресторан "Jord", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Кондитер, старший кондитер

з 06.2016 по 06.2019 (3 роки)
M1 Club Hotel, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка авторських десертів та кондитерських виробів, в тому числі веганських та вегетаріанських. Сезонне регулярне оновлення десертної карти двох ресторанів з різними концепціями.

Кондитер

з 04.2016 по 06.2016 (2 місяці)
Ресторан "Kadorr", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Опановував кондитерську справу як новий для себе напрямок кулінарії.

Су-шеф

з 04.2014 по 06.2016 (2 роки 2 місяці)
Ресторани "ЧеховSky", "DaVinci" (Козирна Карта), Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приймав безпосередню участь у запуску ресторану, підборі персоналу, налаштуванні процесів.

Кухар

з 03.2013 по 04.2014 (1 рік 1 місяць)
InterContinental Kiev, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Отримав вагомий досвід роботи в міжнародній компанії з високими стандартами якості та умов праці.

Освіта

Полтавський університет економіки та торгівлі

Готельно-ресторанна справа, Полтава
Незакінчена вища, з 2007 по 2012 (4 роки 5 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

МК шоколатьє Дімітріса Хронопулоса

2019

МК кондитера Грема Бартоломью (Le Cordon Bleu London)

2019

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Виховую в собі і ціную в інших, в тому числі в роботодавцях, дотримання гуманних якостей: честь, чесність, повагу до кожного, критичне ставлення до себе, адекватне сприйняття критики.
Якщо ви:
- шукаєте кондитера з прогресивним поглядом на кулінарію;
- не шкодуєте вкладати кошти в розвиток та комфорт найманих працівників;
- переглянули і вам сподобалась Instagram-сторінка з моїми роботами ([відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
...тоді прошу зв'язатися зі мною, бажано через Телеграм/Вайбер або ел.пошту.

Схожі кандидати

Шеф-кондитер
Харків

Шеф-кондитер
Київ, Дистанційно

Шеф-повар, кондитер
Одеса, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Шеф-кондитер
Одеса, Дніпро , ще 4 міста

Шеф-кондитер
30000 грн, Одеса

Шеф-кондитер (консалтинг)
Одеса, Дніпро , ще 8 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: