Resume from October 2, 2019

Мироненко Марина

Адміністратор, викладач

Full-time, part-time.

Age:
34 years
City:
Borodianka
Ready to move to:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

In order to open contacts, sign in as an employer or register.


Work experience

Викладач, майстер в/н

from 09.2015 to 07.2019 (3 years 10 months)
1.ДПТНЗ «Бородянський професійний аграрний ліцей", Бородянка (Навчальний заклад)

Викладання предметів: "організація обслуговування", "облік, калькуляція і звітність", "устаткування пгх", "гігієна та санітарія" та проведення виробничого навчання кухар та офіціант.

Адміністратор

from 08.2013 to 08.2015 (2 years)
Ресторан "У Саші" та "Ностальгія", БОРОДЯНКА (Сфера обслуговування)

Складання меню, організація роботи працівників, складання калькуляційних та технологічних карт, контроль роботи, реклама закладів, робота з відвідувачами ( прийом замовлення та організаційні моменти), закупка товарів, контроль відпуску страв.


Education

КУТЕП

Спеціальністю «Готельне господарство» та здобула кваліфікацію фахівця з готельної справи, Київ
Higher, from 09.2007 to 07.2008 (10 months)

КУТЕП

Туризм, Київ
Higher, from 09.2005 to 05.2007 (1 year 8 months)


Additional education

  • Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти (2017, 4 місяця)
  • Комунальний вищий навчальний заклад Київської обласної ради «Академія не (2016, 14 днів)
  • Інститут після дипломної освіти інженерно-педагогічних працівників; (2012, 20 днів)
  • Київський обласний інститут після дипломної освіти педагогічних кадрів; (2011,12 днів)

Professional and other skills

Computer skills
Володіння комп’ютером: середній рівень.
Працюю з програмами:
Microsoft Word, Power Point, BackOffice, Unisystem.


Additional information

Маю: - 14 тарифний розряд майстра в\н;
- кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії» (викладач).
- 5 розряд кухаря.
Захоплююсь психологією ( відвідую різні тренінги, мк, фестивалі)
За роки навчання я отримала перший практичний досвід, проходячи практику в таких закладах:
-Готель «Братислава»;
-Готель «Салют»;
-Готель «Київ»;
-Інститут транспорти нафти.
Публікації в журналі, подяки, грамоти, розробила конкурс по кухарю, брала участь у журі обласного етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професії «Кухар», проводила майстер класи по кулінарії та обслуговуванню, брала участь у фестивалях до річниці «Київщини»; розробляю калькуляційні та технологічні карти, складаю меню, працюю з постачальниками, організовую робочий процес і т. ін.


Save to applications Already in applications

Similar resumes

All similar resumes


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: