Resume from March 9, 2023 PRO

Михайло

Суші-шеф, старший сушист, 25 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
32 years
City of residence:
Lutsk
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Lutsk, Lviv, Odesa, Other countries, Remote, Rivne, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бренд - Шеф

from 11.2019 to now (4 years 6 months)
Мережа закладів харчування, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування страв з меню;
- організація роботи на процесі (напрямок суші);
- формування графіків роботи працівників;
- введення в меню нових страв;
- перевірка та контроль усіх етапів роботи сушистів;
- ведення внутрішньої звітності (калькуляційні карти, накладні);
- тренінги та навчання персоналу;
- проведення майстер-класів;
- реагування на скарги гостей та оперативне вирішення проблемних ситуацій;
- контроль та дотримання правил охорони праці та санітарних норм;
- підбір персоналу.

Суші-шеф

from 04.2017 to 09.2019 (2 years 5 months)
Мережа ресторанів «Базилік», Луцьк (Ресторанний бізнес, сфера обслуговування)

- приготування страв з меню;
- організація роботи на процесі (напрямок суші);
- формування графіків роботи працівників;
- введення в меню нових страв;
- перевірка та контроль усіх етапів роботи сушистів;
- ведення внутрішньої звітності (калькуляційні карти, накладні);
- тренінги та навчання персоналу;
- проведення майстер-класів;
- реагування на скарги гостей та оперативне вирішення проблемних ситуацій;
- контроль та дотримання правил охорони праці та санітарних норм;
- підбір персоналу.

Старший зміни (процес суші)

from 02.2013 to 04.2017 (4 years 2 months)
Мережа ресторанів «Базилік», Луцьк (Ресторанний бізнес, сфера обслуговування)

- приготування страв з меню;
- організація роботи в зміні;
- контроль за дотриманням графіків роботи працівників;
- проведення щотижневої та щомісячної інвентаризацій;
- дотримання санітарних та технологічних норм зберігання продуктів;
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.

Сушист

from 10.2012 to 02.2013 (4 months)
Мережа ресторанів «Базилік», Луцьк (Ресторанний бізнес, сфера обслуговування)

- приготування страв з меню;
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.

Кухар

from 02.2011 to 09.2012 (1 year 7 months)
Ресторація «БРАМА», Луцьк (Ресторанний бізнес, сфера обслуговування)

- приготування страв з меню (гарячий процес);
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.

Кухар-сушист

from 07.2009 to 01.2011 (1 year 6 months)
Ресторан «Грабінскі», Луцьк (Ресторанний бізнес, сфера обслуговування)

- приготування страв з меню (суші);
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.

Education

Луцьке ВПУ №9

Кухар, кондитер, Луцьк
Specialized secondary, from 2006 to 2009 (2 years 9 months)

Additional information

Мета:
Розвиток, здобуття нового досвіду, вдосконалення навичок.


Вміння та навики:
•Розробка меню, навчання персоналу, організація робочого місця.
•Хороший управлінський досвід та досвід роботи на процесі.
•Впевнений користувач ПК.
•Підбір персоналу.


Додаткова інформація:
•Відповідальність, чесність, професіоналізм, жага до нових знань, повна віддача справі якою займаюся.
•Проходив навчання з підбору персоналу.
•Цікавлюсь Азіатською кухнею, при можливості відвідую майстер класи.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: