Resume from March 6, 2023 File

Михайло

Бренд-шеф (організація роботи, розробка меню, суші)

Age:
32 years
City of residence:
Lutsk
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lutsk, Lviv, Other countries, Rivne, Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ

Кілецький Михайло

Дата народження: 28.08.1991р.
Місто проживання: Луцьк
Сімейний стан: неодружений
Контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Instagram - Міша Кілецький
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Посада: бренд шеф, організація роботи, розробка меню

Мета

Ділитися досвідом та допомагати розвиватися закладам України і завдяки цьому
вдосконалюватися самому.
Останнім часом багато працював над розробкою меню для різних закладів (від економ до
преміум сегменту), навчав персонал, допомагав із формуванням стратегії та запуском
закладів. Це захоплює мене і я хочу продовжувати рухатися в цьому напрямку.

Виконані проекти:
Доставка SUSHI & PIZZA YUMMY 🧡
BAR 7 🇺🇦 | Ресторан | Тераса | Доставка
Кальянний клуб ROYAL • lounge • bar •
Бар «ПЯТНИЦЯ» суші | піца | бенкети | Луцьк
ДОСТАВКА СУШИ 🍣 МЕЛИТОПОЛЬ
SUSHI TIME
Ті самі суші 🍙🍣

Досвід роботи

• Мережа закладів харчування, м. Луцьк

Посада: бренд-шеф
Період роботи: 11.2019 р. — по даний час.
Обов’язки:
- створення та періодичне оновлення меню;
- організація роботи на процесі (напрямок суші);
- формування графіків роботи працівників;
- перевірка та контроль усіх етапів роботи сушистів;
- ведення внутрішньої звітності (калькуляційні карти, накладні);
- тренінги та навчання персоналу;
- проведення майстер-класів;
- реагування на скарги гостей та оперативне вирішення проблемних ситуацій;
- контроль та дотримання правил охорони праці та санітарних норм;
- приготування страв з меню;
- підбір персоналу.
• Мережа ресторанів «Базилік», м. Луцьк

Посада: суші-шеф
Період роботи: 04.2017 р. — 10.2019 р.
Обов’язки:
- приготування страв з меню;
- організація роботи на процесі (напрямок суші);
- формування графіків роботи працівників;
- введення в меню нових страв;
- перевірка та контроль усіх етапів роботи сушистів;
- ведення внутрішньої звітності (калькуляційні карти, накладні)
- робота з постачальниками, замовлення продуктів;
- тренінги та навчання персоналу;
- проведення майстер-класів;
- реагування на скарги гостей та оперативне вирішення проблемних ситуацій;
- контроль та дотримання правил охорони праці та санітарних норм;
- підбір персоналу.

Посада: старший зміни (процес суші)
Період роботи: 02.2013 р. — 04.2017 р.
Обов’язки:
- приготування страв з меню;
- організація роботи в зміні;
- контроль за дотриманням графіків роботи працівників;
- проведення щотижневої та щомісячної інвентаризацій;
- дотримання санітарних та технологічних норм зберігання продуктів;
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.

Посада: сушист
Період роботи: 10.2012 р. — 02.2013 р.
Обов’язки:
- приготування страв з меню;
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.

• Ресторація «БРАМА», м. Луцьк

Посада: кухар
Період роботи: 2011 р. – 2012 р.
Обов’язки:
- приготування страв з меню (гарячий процес);
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.
• Ресторан «Грабінскі», м. Луцьк

Посада: кухар-сушист
Період роботи: 2009 р. – 2011 р.
Обов’язки:
- приготування страв з меню (суші);
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.

Освіта

● Луцьке ВПУ №9
Назва спеціальності: кухар, кондитер
Період навчання: 2006 р.— 2009 р.

Вміння та навики

● Розробка меню (від економ до преміум сегменту).
● Запуск закладів з 0.
● Навчання персоналу, організація робочого місця.
● Хороший управлінський досвід та досвід роботи на процесі.
● Впевнений користувач ПК.
● Підбір персоналу.

Додаткова інформація

● Відповідальність, чесність, професіоналізм, жага до нових знань, повна віддача
справі, якою займаюся.
● Займаюся спортом та саморозвитком.
● Проходив навчання з підбору персоналу.
● Є пристрасть до Азіатської кухні.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: