Олег
Шеф-кухар
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 26 years
- City of residence:
- Boryslav
- Ready to work:
- Boryslav, Drohobych, Truskavets
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/5963965
Work experience
Шеф-кухар
from 10.2019 to 02.2020
(4 months)
Гастрокавярня "Кавун", Дрогобич (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Розробка меню
2. Навчання персоналу
3.проведення презентацій меню
4. Складання технологічних і калькуляційних карт
5. Організація робочого процесу
6. Створення і обновлення сезонного меню
7. Створення робочого графіка і табеляція
8. Вхідний контроль якості продуктів і їх умов зберігання, контроль умов виготовлення напівфабрикатів, готових блюд, також своєчасне виготовлення готових блдюд.
9. Створення формул фуд-косту.
10. Створення таблиці ексель з формулою обрахунку фуд-косту продукції.
11. Контроль ревізій.
Старший зміни
from 10.2019 to 02.2020
(4 months)
ТзОВ Хотел Менеджмент Груп, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Контроль якості продукції.
2. Дотримання чистоти на робочому місці.
3. Управління персоналом.
4. Контроль продукції.
5. Організація робочих процесів.
Шеф-кухар
from 03.2019 to 10.2019
(7 months)
Rejzcel krewetki i wino, Варшава (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Відкриття закладу з нуля.
2. Підбір і навчання персоналу
3. Розробка меню.
4 Проведення презантацій меню.
5. Організація робочих процесів.
6. Складання технологічних і калбкуляційних карт,
7. Складання робочого графіку.
8. Пошук і закупка нового інвентаря, і приладів.
9. Контроль ревізій.
Старший кухар
from 08.2015 to 03.2019
(3 years 7 months)
ТзОВ Хотел Менеджмент Груп, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Контроль якості продуктів.
2. Контроль робочих процесів.
3. Контроль своєчасно поданих страв.
4. Проведення ревізій.
5. Контроль постачання продуктів.
6. Навчання персоналу.
7. Організація робочих процесів.
Кухар
from 08.2014 to 08.2015
(1 year)
ТзОВ Хотел Менеджмент Груп, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Пропозиції нового меню.
2. Контроль якості готових страв.
3. Своєчасна подача готових страв.
4. Дотримання чистоти робочого місця.
Education
Бориславське Професійне Училище
Кухар, Борислав
Specialized secondary, from 2013 to 2017 (3 years 5 months)
Additional education and certificates
Польща
2019, 6 місяців
Knowledge and skills
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- Polish — above average
- Russian — fluent
- English — beginner
Additional information
Зроблю ваше меню перспектабельним і сучасним, неважливо хто Ви ресторан чи кавярня, підкорегую теперішнє, підготую новий персонал, приведу кухню до роботи.
Similar candidates
Шеф-кухар
35000 UAH, Ternopil, Uzhhorod
,
more 7 cities
Шеф-повар
25000 UAH, Ivano-Frankivsk, Kyiv
,
more 8 cities
Су-шеф
30000 UAH, Drohobych, Truskavets, Skhidnytsia
Шеф-повар
30000 UAH, Truskavets
Шеф-повар
Drohobych
Бренд-шеф, кухар, технік-технолог, зав. виробництвом
30000 UAH, Truskavets