Resume from May 20, 2024 PRO

Богдан

Шеф-повар, 30 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
29 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар

from 04.2023 to now (1 year 2 months)
ресторан Belissimo, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір персоналу та обладнання для кухні
-Розробка нового меню для закладу
-Написання технологічних карток
-Складання чек листів та закупочних листів
-Складання графіків роботи персоналу кухні
-Розробка фуршетного, бенкетного, сезонного меню
-Контроль якості продуктів та н/ф
-Контроль якості видачі та презентації страв
-Розробка сезонних страв
-Навчання персоналу
-Контроль фудкосту

Шеф-кухар

from 08.2022 to 03.2023 (7 months)
Лаунж-бар Red Moon, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір персоналу та обладнання для кухні
-Розробка нового меню для закладу
-Написання технологічних карток
-Складання чек листів та закупочних листів
-Складання графіків роботи персоналу кухні
-Розробка дієтично, сезонного меню
-Контроль якості продуктів та н/ф
-Контроль якості видачі та презентації страв
-Розробка сезонних страв,та фаст фуд меню

Шеф кухар

from 04.2022 to 06.2022 (2 months)
Драйв Клуб, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір персоналу та обладнання для кухні
-Розробка нового меню для закладу
-Написання технологічних карток
-Складання чек листів та закупочних листів
-Складання графіків роботи персоналу кухні
-Розробка фуршетного, бенкетного, сезонного меню
-Контроль якості продуктів та н/ф
-Контроль якості видачі та презентації страв
-Розробка сезонних страв
-Проведеня інвентаризації
- Введення меню фаст фуда.

Кухар універсал,Старший зміни,Су Шеф Мангала

from 11.2020 to 08.2021 (9 months)
Ресторан АССА, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з гідно технологічних карт всіх процесів.
Складання закупки продуктів відповідно до процесу, проведення майстер класів,по приготуванні національних грузинських стоавах

Су Шеф, Шеф Кухар

from 08.2020 to 12.2020 (4 months)
Кафе бібліотека, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

from 07.2020 to 02.2021 (7 months)
Ресторан ТАМЕРО, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв італійської кухні.
Робота згідно технологічних карт.
Допомога в складанні закупки
Допомога в проведенні інвентаризації.

Шеф кухар

from 01.2020 to 05.2022 (2 years 4 months)
Ресторан VLTAVA, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір персоналу та обладнання для кухні
-Розробка нового меню для закладу
-Написання технологічних карток
-Складання чек листів та закупочних листів
-Складання графіків роботи персоналу кухні
-Розробка фуршетного, бенкетного, сезонного меню
-Контроль якості продуктів та н/ф
-Контроль якості видачі та презентації страв
-Розробка сезонних та дитячих страв
-Проведеня інвентаризації
- Введення меню фаст фуда.
-Приготування страв національної Чеської кухні

Шеф Повар

from 04.2019 to now (5 years 2 months)
Ресторан "Бутлегер та Душечка", Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Ведення технологічних карт, введення нових страв, проведення переобліку

Шеф Повар

from 10.2018 to 02.2019 (4 months)
Кафе Гості, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Су Шеф

from 04.2018 to 11.2018 (7 months)
Ресторан "Слов'янський Двір", Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконуючий обов'язки Шеф Повара

from 10.2017 to 04.2018 (6 months)
Готельного Ресторанний комплекс "Поляна", Закарпаття (Готельно-ресторанний бізнес)

Проведення переобліків, введення технологічних карт, робота з програмою 1С

Старший телефоніст

from 05.2016 to 11.2017 (1 year 6 months)
в/ч А1214, смт.Черкаське (Охорона, безпека, оборона)

Строкова військова служба

Education

Комаргородський ПАЛ

Кухар, кондитер, Винница
Specialized secondary, from 2011 to 2013 (1 year 10 months)

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: