Resume from December 12, 2021 PRO

Юлія

Інженер харчових технологій, технік-технолог харчової діяльності, кухар

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
40 years
City of residence:
Ivano-Frankivsk
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Су-Шеф

from 06.2020 to 10.2020 (4 months)
ресторан Вугільна шафа, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-Кухар

from 02.2020 to 09.2021 (1 year 7 months)
готель Мардан, Буковель (Готельно ресторанний комплекс SPA)

Функціональні обов'язки Шеф-Повар а, Розробка та утвердження піци,суші меню,
Кондитерські вироби.

Шеф-Повар

from 05.2019 to 12.2019 (7 months)
Готель Стара правда, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Функціональні обов'язки Шеф-Повар,зміна технологій приготування страв згідно з меню, Шоу-Мастер класу, навчання персоналу, дитячий Мастер-клас з Японської кухні.

Кухар

from 12.2018 to 05.2019 (5 months)
готель Фоміч, Буковель (SPA Resort Hotel Fomich)

Функціональні обов'язки Старшого Кухаря, контроль якості готової продукції та виготовлення блюд за технологією приготування

Су-Шеф

from 04.2018 to 12.2018 (8 months)
Ruta Family Clab Hotel, Затока (Готельно ресторанний)

Функціональні обов'язки Старшого Кухаря

Старший кухар гарячого процесу

from 05.2015 to 04.2017 (1 year 11 months)
ресторан Фішка, Кирилівка (Готельно-ресторанний бізнес)

Отримання Золотої таблички РЕВІЗОР!

Завідувач Дитячого харчування

from 08.2011 to 06.2013 (1 year 10 months)
ЗОШ ✓1 Донецька область м.Мар'їнка, Мар'їнка (Дитяче харчування, дошкільного віку,та шкільного віку)

Розробка меню, дотримання вимог стандартів та гігієни, санітарія, ведення повного пакету документів з дитячого харчування,до гос.вимогам РАЙОНО при Ма'їнськой Адміністрації

Бренд- Шеф, Шеф-Повар,Пкарь-Кондитер

from 05.2004 to 12.2010 (6 years 7 months)
Фірма АЛРОСА, Якутск (Круїзний туристичний лайнер)

Розвиток -як фахівця, який є одним із найважливіших завдань для Майстрів в нашій сфері.

Education

ДОНнует

Харчові технології та інженерія, інженер харчової діяльності, Кривий Ріг
Higher, from 2016 to 2020 (4 years)

ДонНУЕТ ім.М.Туган-Барановського

Технік-технолог харчової діяльності, Докучаєвськ
Unfinished higher, from 2010 to 2014 (3 years 10 months)

Донецький проф.ліцей харчов.діяльності

Кухар,Кондитер, Донецьк
Specialized secondary, from 2003 to 2005 (1 year 4 months)

Additional information

Не має нічого не можливого,головне бажання, працювати тільки в команді професіоналів,приносити радість нашім Гостям:)Готувати тільки смачну їжу, і видавати блюда Тільки з побажаннями Добра, і Любові!
Готова до переїзду в інше місто,
Розглядаю усі умови для праці,та проживання.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: