Ольга
Управляющий рестораном, 27 000 UAH
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 38 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/6850169
Additional information
Шевченко Ольга Петровна
Київ вул.Закревського
Номер телефону : [
Цель: Отримання посади для створення та управління конкурентного підприємства у ресторанному бізнесі.
Освіта: 2003-2006 Київський технікум электронних приладів
Кваліфікація: Економічний аналіз та аудит
Спеціальність: Бухгалтер
Додаткові освітні курси:
2012 Тренінг « Практичного Маркетингу для директора ресторану»
2012 Тренінг-семінар «Продаж банкетних послуг Корпоративним клієнтам»
2009 Тренінг « Основи менеджменту»
Професійний досвід:
Компанія ФМ групп ресторан «Хачапурі і вино» м. Київ
серпень 2015 –по листопад 2016 – директор ресторану, запуск з 0
Ресторан «Княжий Град» м. Київ
березень 2014 – по липень 2015
Директор
Основні функції:
•Вирішення адміністративних питань пов’язаних з діяльністю ресторану
• Подання інтересів компанії перед державними органами
•Контроль роботи всіх підрозділів та сервісних служб
•Ведення переговорів з постачальниками
•Складання фінансових звітів засновникам , щомісячні звіти
•Розробка бюджету,планування, прогнози
•Набір та навчання персоналу,створення робочого колективу, здорової атмосфери та мотивації до гостей
•Управління виробничим процесом (якість/собівартість)
•Координація якості обслуговування гостей всіма підрозділами ресторану
•Організація впровадження инновацій в работу ресторану
•Оптимізація витрат (контроль використання матеріально-технічних ресурсів)
•
•Козирна Карта
•Ресторан «Варенична №1»
•березень 2008- вересень 2011г
•адміністратор
•Ресторан «Тандир»
•Вересень 2011-листопад 2012
•адміністратор
•Ресторан «Канапа»
•Липень 2013-квітень 2014
•Компетенції: рішення адміністративних питань пов’язаних з діяльністю ресторану
•зустріч та розміщення гостей в залі
•контроль барної та кухонної продукції,що готується
•подбір та навчання персоналу
•рішення конфліктних ситуацій
•контроль якості обслуговування в залі
•організація банкетів, фуршетів та інших заходів
Особисті якості: цілеспрямованість, активна життєва позиція, комунікабельність, відповідальність, здатність швидко приймати рішення, стресостійкість.
Similar candidates
Директор ресторана
30000 UAH, Kyiv
Директор ресторана, керівник сегменту HоRеCа
50000 UAH, Kyiv
Керуючий кафе
Kyiv
Керуючий рестораном
Kyiv
Управляющий рестораном (F&B)
Kyiv, Dnipro
,
more 4 cities