Resume from April 29, 2024

Ольга

Управляющий рестораном, 27 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
38 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Шевченко Ольга Петровна
Київ вул.Закревського
Номер телефону : [open contact info](look above in the "contact info" section)


Цель: Отримання посади для створення та управління конкурентного підприємства у ресторанному бізнесі.
Освіта: 2003-2006 Київський технікум электронних приладів
Кваліфікація: Економічний аналіз та аудит
Спеціальність: Бухгалтер
Додаткові освітні курси:
2012 Тренінг « Практичного Маркетингу для директора ресторану»
2012 Тренінг-семінар «Продаж банкетних послуг Корпоративним клієнтам»
2009 Тренінг « Основи менеджменту»
Професійний досвід:
Компанія ФМ групп ресторан «Хачапурі і вино» м. Київ
серпень 2015 –по листопад 2016 – директор ресторану, запуск з 0
Ресторан «Княжий Град» м. Київ
березень 2014 – по липень 2015
Директор
Основні функції:
•Вирішення адміністративних питань пов’язаних з діяльністю ресторану
• Подання інтересів компанії перед державними органами
•Контроль роботи всіх підрозділів та сервісних служб
•Ведення переговорів з постачальниками
•Складання фінансових звітів засновникам , щомісячні звіти
•Розробка бюджету,планування, прогнози
•Набір та навчання персоналу,створення робочого колективу, здорової атмосфери та мотивації до гостей

•Управління виробничим процесом (якість/собівартість)
•Координація якості обслуговування гостей всіма підрозділами ресторану
•Організація впровадження инновацій в работу ресторану
•Оптимізація витрат (контроль використання матеріально-технічних ресурсів)

•Козирна Карта
•Ресторан «Варенична №1»
•березень 2008- вересень 2011г
•адміністратор
•Ресторан «Тандир»
•Вересень 2011-листопад 2012
•адміністратор
•Ресторан «Канапа»
•Липень 2013-квітень 2014
•Компетенції: рішення адміністративних питань пов’язаних з діяльністю ресторану
•зустріч та розміщення гостей в залі
•контроль барної та кухонної продукції,що готується
•подбір та навчання персоналу
•рішення конфліктних ситуацій
•контроль якості обслуговування в залі
•організація банкетів, фуршетів та інших заходів
Особисті якості: цілеспрямованість, активна життєва позиція, комунікабельність, відповідальність, здатність швидко приймати рішення, стресостійкість.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: