Resume from September 27, 2023

Наталя

Керуючий рестораном

Employment:
Full-time.
Age:
44 years
City:
Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний бухгалтер

from 08.2014 to now (9 years 9 months)
ТОВ "Борисфен Трейдинг", Рівне (Харчова промисловість)

Бухгалтерський облік;контроль і ведення обліку на філіалі.
-первинна документація.
-виписка рахунок-фактура;
-виписка Акту виконаних робіт.
-введення вхідних та видаткових накладних, податкові накладні;
-заповнення та введення договорів, замовлення, та додаткових угод;
-контроль дебіторської та кредиторської заборгованості.
-введення поворотних накладних і податкових коректувань після звірок
-ведення касової книжки;
-ведення реєстрів податкових накладних;
-робота з банківськими документами;
-розрахунки з дебіторами та кредиторами;
-банківські виписки (рознесення по рахункам);
-прихід та списання матеріалів;
-складання авансових звітів;
-ведення журналу реєстрація довіреностей, їх виписка;
-робота з клієнтами;
-табель робочого часу, посадові інструкції,
- зведення заробітної плати,

Шеф кухар,адміністратор

from 02.2002 to 12.2003 (1 year 10 months)
"Торнадо" ресторан-кафе, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч відвідувачів;
Підтримання комфорту і приємної атмосфери для гостей в залі;
Управління персоналом (навчання новачків, складання графіків Роботи, мотивація співробітників, контроль робочого процесу);
Робота з документацією, звіти, інвентаризації;
Вирішення конфліктних ситуацій.
Організація і проведення банкетів;
Виконання службових доручень керівника;
Готування страв;
Керування персоналом.

Education

КМІУ

Економіка, Київ
Higher, from 2001 to 2004 (2 years 6 months)

Рівненський Комерційний Технікум

Технолог харчування, Рівне
Specialized secondary, from 1995 to 1999 (3 years 6 months)

Additional information

Працювала також :шеф кухарем та адміністатором .
Маю досвід :
- Відкиритя магазину.
-Планування і контроль фінансової діяльності;
-Підтримка стабільно високого рівня сервісу;
-Контроль і координація роботи персоналу;
-Контроль калькуляцій, меню, складання калькуляцій та технологічних карт;

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: