Resume from May 16, 2023PRO
Andrii
Кухар, су-шеф, шеф-кухар, бармен, 20 000 UAH
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 23 years
- City of residence:
- Lviv
- Ready to work:
- Bukovel, Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lutsk, Lviv
Contact information
The job seeker has entered a phone number, email and Facebook.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from www.work.ua/resumes/7012073
Work experience
Кухар-універсал
from 03.2023 to now
(3 months)
Ресторан креветка, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Європейська, грецька, балканська кухня.
Приготування страв та н/ф
Контроль видачі замовлень
Організація роботи процесу
Проведення інвентаризації та ревізії
Проведення санітарних днів та поточного прибирання
Проробки та введення в меню нових страв
Бармен
from 03.2023 to 04.2023
(1 month)
Клуб Кібер-спорт "GP", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар-універсал
from 11.2022 to 04.2023
(5 months)
Клуб Кібер-спорт "GP", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи процесу
Приготування страв та н/ф
Проведення санітарних днів та поточного прибирання
Контроль видачі страв на процесі
Складання закупки товару та сировини
Організація переобліків та ревізій
Навчання персоналу (стажерів)
Проробка нових страв та введення їх у меню
Су-шеф
from 10.2022 to 11.2022
(1 month)
Ресторан "In Vino", Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Acaunt-menager
from 09.2022 to 11.2022
(2 months)
MSMC, Луцьк (Фінанси, банки, страхування)
Робота з базою CPM
Робота на вхідній лінії (сoll and hot BASA)
Робота з холодною та гарячою базами
Юридичний супровід клієнта
Продавець-консультант секції алкоголь напоїв / продавець-консультант секції овочі/ оброблювач риби
from 11.2021 to 09.2022
(10 months)
Сільпо, мережа супермаркетів, Луцьк (Роздрібна торгівля)
Консультація та продаж алкогольних напоїв, передпродажна підготовка товару
Контроль термінів придатності
Проведення переобліку
Проведення навчання персоналу
Робота в рибному цеху, виробництво власної продукції (копчення)
Закрив 3 програми на підприємстві:
-продпвець-консультант
-оброблювач риби
-охоронник
Cу-шеф
from 08.2021 to 11.2021
(3 months)
ресторан "Frankophile", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль за роботою кухарів.
Проведення навчання персоналу
Введення нових позицій у меню
Створення нових десертів
Проведення інвентаризацій та ревізій
Проведення санітарних днів та контроль за якістю передачі зміни
Закупка та прийом сировини та товарів.
Досягнення - виховав з лінійного кухаря старшого зміни!
Старший кухар гарячого процесу/ кухар-універсал/ старший зміни
from 07.2021 to 08.2021
(1 month)
ресторан Corks and Crumbs, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль за роботою кухарів.
Проведення навчання персоналу
Введення нових позицій у меню
Створення нових десертів
Проведення інвентаризацій та ревізій
Проведення санітарних днів та контроль за якістю передачі зміни
Закупка та прийом сировини та товарів.
Досягнення - виховав з лінійного кухаря старшого зміни!
Старший кухар гарячого процесу
from 02.2021 to 04.2021
(2 months)
Mr.Benedict, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль за роботою кухарів на процесі
Виготовлення нф та страв
Заміна шеф-кухаря у його відсутності на кухні
Проведення інвентаризацій та ревізій
Навчання персоналу
Участь у проробках весняного меню та введення нових позицій
Зокрема розробив разом з шеф-кухарем нові позиції сніданків
-розробив техкарту на фірмові віденські вафлі в асортименті
Кухар універсал/ кухар-сушист/ кухар гарячого процесу
from 11.2020 to 02.2021
(3 months)
Суши WOK, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування ролів та суші
Приготування wok
Проведення переобліків
Контроль за роботою кухні
Складання закупки
Старший кухар холодного процесу/ старший кухар гарячого процесу
from 06.2019 to 03.2020
(9 months)
ресторан Show Basilic, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
-Контроль за роботою кухарів на процесі
Виготовлення нф та страв
Складання закупки та проведення інвентаризацій
Навчання персоналу
Проведення проробок страв
-Організація з обслуговування та приготування страв для новорічних корпоративів на 100-500 чоловік
Кухар гарячого процесу/ шеф-кондитер
from 12.2017 to 06.2019
(1 year 6 months)
ресторан Бравий Швейк, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Увів в основне меню фірмовий десерт
Створення та проробка нових позицій з десертів
Робота з нтд і тк та ттк
Проведення ревізій
Навчання персоналу
Запуск кондитерського цеху з нуля
Помічник кухаря/ кухар холодного процесу
from 09.2017 to 12.2017
(3 months)
ресторан Срібні Лелеки, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Виготовлення н/ф
Приготування страв згідно ТК
Проведення ревізій
Приготування та обслуговування бенкетів та весіль на 200-300 чоловік
Санітарна обробка цеху після робочого дня
Education
ВНУ імені Лесі Українки
241 Готельно-ресторанна справа, Луцьк
Higher, from 2022 to 2024 (2 years)
На даний час навчаюсь на 1-му курсі магістратури
ФКТБП СНУ імені Лесі Українки
181 "Харчові технології та інженерія", Луцьк
Higher, from 2019 to 2021 (2 years)
Технолог-інженер харчової промисловості
КТБП ВНУ імені Лесі Українки
181 Харчові технології - технік технолог, Луцьк
Unfinished higher, from 2015 to 2019 (4 years)
-Кухар 4-го розряду
-Технік-технолог
Additional education and certificates
Дія. Цифрова освіта
1 день
Certificate
Knowledge and skills
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- English — beginner
- Russian — advanced