Resume from January 25, 2023 PRO

Артем

Технолог харчової промисловості, 50 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
45 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Khmelnytskyi, Rivne, Ternopil, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний технолог

from 01.2001 to now (23 years 4 months)
ТК, Рівне (Харчова промисловість)

Education

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького (Львів, Україна)

Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса спеціаліст, Львів
Higher, from 2005 to 2008 (3 years)

Термін навчання 3 роки з тієї причини, що це моя друга вища освіта (про першу вказано нижче). Здобував цю освіту вже працюючи на м'ясопереобному підприємстві. Тоб-то знання, що отримував в університеті постійно підкріплювалися практичною роботою на підприємстві.

Additional education and certificates

Київський Національний Авіаційний Університет (Київ) / Радіоелектронне обладнання повітряних суден

1996-2001

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office

Additional information

1) Почав свою діяльність на підприємстві з посади комірника складу комплектуючих. Через півроку працював на посаді
складача фаршу майже рік. Через два роки роботи на підприємстві вже виконував по черзі а то й суміжно обовязки майстра
цеху, начальника виробництва, керівника відділу збуту. Трішки займався маркетиногм. На даний час займаю посаду
Головного технолога.
2) Під час моєї діяльності на підприємстві наша продукція періодично приймала участь у різних конкурсах та відзначалася
нагородами;
3) брав безпосередню участь у розробці фірмового брену та подальших ребрендінгах;
4) розробив свої ТУ для варених та напівкопчених ковбас;
5) У 2018 році приймав активну у часть у розробці та впровадженні системи НАССР на підприємстві (є сертифікат
внутрішнього аудитора);
6) організовува роботу на підприємстві по схемі Приват-Лейбл для декількох замовників;
7) веду постійну роботу на підприємстві по застосуванню нових технологій та технік
Свої пропозиції
Маючи багаторічний досвід роботи на мясопереробному підприємстві готовий поділитися цим
досвідом з людьми, які відкривають (чи думають відкривати) мясопереробне підприємство та
очолити виробництво на ньому.
Водійське посвідчення
Посвідчення категорії "В" та "С"

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: