Резюме від 25 січня 2023 PRO

Артем

Технолог харчової промисловості, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Житомир, Рівне, Тернопіль, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний технолог

з 01.2001 по нині (23 роки 4 місяці)
ТК, Рівне (Харчова промисловість)

Освіта

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького (Львів, Україна)

Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса спеціаліст, Львів
Вища, з 2005 по 2008 (3 роки)

Термін навчання 3 роки з тієї причини, що це моя друга вища освіта (про першу вказано нижче). Здобував цю освіту вже працюючи на м'ясопереобному підприємстві. Тоб-то знання, що отримував в університеті постійно підкріплювалися практичною роботою на підприємстві.

Додаткова освіта та сертифікати

Київський Національний Авіаційний Університет (Київ) / Радіоелектронне обладнання повітряних суден

1996-2001

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office

Додаткова інформація

1) Почав свою діяльність на підприємстві з посади комірника складу комплектуючих. Через півроку працював на посаді
складача фаршу майже рік. Через два роки роботи на підприємстві вже виконував по черзі а то й суміжно обовязки майстра
цеху, начальника виробництва, керівника відділу збуту. Трішки займався маркетиногм. На даний час займаю посаду
Головного технолога.
2) Під час моєї діяльності на підприємстві наша продукція періодично приймала участь у різних конкурсах та відзначалася
нагородами;
3) брав безпосередню участь у розробці фірмового брену та подальших ребрендінгах;
4) розробив свої ТУ для варених та напівкопчених ковбас;
5) У 2018 році приймав активну у часть у розробці та впровадженні системи НАССР на підприємстві (є сертифікат
внутрішнього аудитора);
6) організовува роботу на підприємстві по схемі Приват-Лейбл для декількох замовників;
7) веду постійну роботу на підприємстві по застосуванню нових технологій та технік
Свої пропозиції
Маючи багаторічний досвід роботи на мясопереробному підприємстві готовий поділитися цим
досвідом з людьми, які відкривають (чи думають відкривати) мясопереробне підприємство та
очолити виробництво на ньому.
Водійське посвідчення
Посвідчення категорії "В" та "С"

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: