Артем
Технолог харчової промисловості, 50 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 45 років
- Місто проживання:
- Рівне
- Готовий працювати:
- Житомир, Рівне, Тернопіль, Хмельницький
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/7736061
Досвід роботи
Головний технолог
з 01.2001 по нині
(23 роки 4 місяці)
ТК, Рівне (Харчова промисловість)
Освіта
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького (Львів, Україна)
Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса спеціаліст, Львів
Вища, з 2005 по 2008 (3 роки)
Термін навчання 3 роки з тієї причини, що це моя друга вища освіта (про першу вказано нижче). Здобував цю освіту вже працюючи на м'ясопереобному підприємстві. Тоб-то знання, що отримував в університеті постійно підкріплювалися практичною роботою на підприємстві.
Додаткова освіта та сертифікати
Київський Національний Авіаційний Університет (Київ) / Радіоелектронне обладнання повітряних суден
1996-2001
Знання і навички
Додаткова інформація
1) Почав свою діяльність на підприємстві з посади комірника складу комплектуючих. Через півроку працював на посаді
складача фаршу майже рік. Через два роки роботи на підприємстві вже виконував по черзі а то й суміжно обовязки майстра
цеху, начальника виробництва, керівника відділу збуту. Трішки займався маркетиногм. На даний час займаю посаду
Головного технолога.
2) Під час моєї діяльності на підприємстві наша продукція періодично приймала участь у різних конкурсах та відзначалася
нагородами;
3) брав безпосередню участь у розробці фірмового брену та подальших ребрендінгах;
4) розробив свої ТУ для варених та напівкопчених ковбас;
5) У 2018 році приймав активну у часть у розробці та впровадженні системи НАССР на підприємстві (є сертифікат
внутрішнього аудитора);
6) організовува роботу на підприємстві по схемі Приват-Лейбл для декількох замовників;
7) веду постійну роботу на підприємстві по застосуванню нових технологій та технік
Свої пропозиції
Маючи багаторічний досвід роботи на мясопереробному підприємстві готовий поділитися цим
досвідом з людьми, які відкривають (чи думають відкривати) мясопереробне підприємство та
очолити виробництво на ньому.
Водійське посвідчення
Посвідчення категорії "В" та "С"
Інші резюме цього кандидата
Житомир, Луцьк, ще 3 міста
Примак Артем Михайлович Дата рождения: 16 апр 1979 Регион: Рівне Возможность переезда: Київ Телефон(ы): , E-mail: Технолог пищевого производства 35 000 грн. Ключевая информация Довгостроковий досвід...
Схожі кандидати
Технолог харчової промисловості
Рівне
Технолог харчової промисловості, розробник
Дніпро, Івано-Франківськ
,
ще 7 міст
Технолог харчової промисловості
30000 грн, Івано-Франківськ, Київ
,
ще 2 міста
Технолог харчової промисловості, пекар, кондитер
Івано-Франківськ, Луцьк
,
ще 5 міст
Технолог харчової промисловості
Рівне
Технолог харчової промисловості
Івано-Франківськ, Київ
,
ще 8 міст