- Файл
Віта
Технолог харчової промисловості
- Вік:
- 50 років
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Івано-Франківськ, Інші країни, Київ, Луцьк, Львів, Одеса, Рівне, Ужгород, Харків, Хмельницький
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10305768/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Мобільний телефон: [
Моє портфоліо: [
Професійні компетенції
Професійне знання технології виробництва і переробки м'ясної продукції; м'ясних та м'ясо-рослинних консерв; кондитерських виробів (печиво цукрове, пісочне, взбивне, бісквіти, тістечка моті); перші та другі страви у реторт/дой паках, соуси (соєві, овочеві, на основі бульйону, для других страв з м'ясом); томатні (борщові) заправки; кетчупи; аджика; фруктові наповнювачі (для морозива, круасанів, кондитерських виробів); йогурти; грінки\снеки; соки, компоти, напої; снеки фруктові/овочеві (пастила, батончики, слайси, чипси, цукерки, овочева пудра); продукти з імбиром; рідкі чаї; протерті фрукти (джеми, варення, пюре); снеки рибні; консерви овочеві/грибні; соління в асортименті; салати з морських водоростів/капусти, напівфабрикати у тісті, випічка заморожена.
Основні обов’язки і досягнення:
Керівництво та організація безперебійної роботи виробничого процесу, управління виробничим персоналом понад 300 чоловік.
Впровадження нових технологій, а при необхідності - створення з нуля, запуск нових підприємств з розробкою проектів згідно норм НАССР, пристосування асортименту продукції під актуальні потреби споживачів;
Навички міжособистісного ділового спілкування; вміння організовувати роботу, планувати, приймати рішення; увага до аспектів і деталей; здатність аналізувати проблеми, ефективно шукати шляхи їх вирішення; вміння виявляти гнучкість; навички управління проектами; ділове лідерство.
Досвід роботи (закордонні проекти)
Проектування овочесховища (шокова заморозка), м'ясопереробного підприємства 2017 р;
Запуск виробництва кунжутової олії (о. Балі) 2022р.
Запуск виробництва напівфабрикатів у тісті, делікатесної групи (м'ясна переробка)
м. Ташкент, Узбекистан 2023р.
Планування, проектування, підбір обладнання для запуску других страв у реторт-пакетах, розробка рецептур - м. Суха́р, ОАЕ 2024р.
Проектування кондитерского цеху, розробка документації, підбір обладнання, рецептурні проекти з цукрового печива – Польща, м. Стальова Воля, 2024р
Досвід роботи (Україна)
Понад 20 років у харчовій промисловості з профільною освітою
Проекти в Україні, понад двадцять п'ять, у різних харчових напрямках.
Посада: Головний технолог
ТМ «Misso» м. Київ
Період роботи: з 11. 2023р по теперішній час
Виробництво цукерок, батончиків з горіхово-фруктових мас, глазурування шоколадом сухофруктів, фасовка горіхів, сухофруктів, мікси з них.
Посада: Головний технолог (проектна робота)
Період роботи: 2022 - 2023р.р.
м. Дніпро (консерви, перші, другі страви у реторт; соуси, заправки, соки та ін.), робота з розробки технологічної документації.
Посада: Керівник виробництва
Період роботи: 2017 – 2022 р.р.
Назва організації: ТОВ «Чарівна Мозаїка» м. Харьков (кондитерські вироби: печиво)
Посада: Керівник виробництва
Період роботи: 2015 – 2017 р.р.
Найменування організації: ТОВ «ВП Роганський м'ясокомбінат»
м. Харків (переробка м'ясної сировини)
Посада: Керівник регіональною лабораторією ветеринарно-санітарної експертизи продовольства МО України
Період роботи: 2003 - 2015 р.р.
Назва організації: Атестована лабораторія ВЧ, м. Харків.
Посадові обов'язки та досягнення:
Контроль якості вхідної сировини, напівфабрикатів і готових продуктів (органолептика, фізико-хімічні дослідження, бактеріологія) на території п'яти областей.
Контроль якості зберігання та використання сировини, н/ф та ГП.
Освіта вища:
Учбовий заклад: ХЗВА, ХМУ
Технолог харчової промисловості
Лікар санітарної якості продуктів тваринного і рослинного походження.
Курси підвищення кваліфікації:
2015р, м. Київ
«Санітарна якість продуктів тваринного і рослинного походження»
2023 рік, м. Київ
«Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач»
Додаткова інформація:
Дата народження: 12.10.1974р.
Проживаю у м. Київ
Володіння ПК (впевнений користувач), Internet, Microsoft Word, Excel.
Особисті якості: Комунікабельність, дисциплінованість, цілеспрямованість, амбітність, відповідальність, акуратність, стресостійкість, ефективна взаємодія з людьми.
ПОСЛУГИ ДЛЯ ВИРОБНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
Розробка технологічної/технічної документації, рецептур, ТУ, ТІ, консультації щодо впровадження НАССР на виробництві (аудит), підбір обладнання, допоможу з плануванням виробничих приміщень тощо (додаткова інформація за посиланням в портфоліо: [
Проживаю і працюю у м. Київ (маю постійне місце роботи), працюю віддалено або на проектах, за потреби виїзджаю на виробництво.
Схожі кандидати
-
Технолог харчової промисловості, бухгалтер-обліковець
Київ, Боярка -
Технолог харчової промисловості
Київ, Бориспіль, Яготин -
Технолог харчової промисловості
Київ -
Технолог харчової промисловості, керівник відділу якості, аудитор
40000 грн, Київ, Боярка, Дистанційно -
Технолог харчової промисловості
30000 грн, Київ, Біла Церква -
Інженер-технолог харчової промисловості (розробка, аутсорсинг)
Дніпро, Київ , ще 2 міста