Резюме від 24 квітня 2024 Файл

Сергій

Технолог харчової промисловості, розробник

Вік:
48 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Івано-Франківськ, Київ, Львів, Одеса, Тернопіль, Харків, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Сайт пошуку роботи №1 в Україні

Резюме від 7 вересня 2023
Шилко Сергій Анатолійович
Технолог-розробник харчової промисловості, 25 000 грн
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:48 років
Місто проживання:Київ
Готовий працювати:Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Київ, Львів, Одеса, Полтава, Харків, Дистанційно, Кременчук
Контактна інформація
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Соц.активність: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи
Технолог розробки та впровадження нових харчових продуктів
з 01.2018 по нині (5 років 8 місяців)
Технологічна академія талантів, КИЇВ (харчові підприємства України та закордонні)
Десятки успішних проектів, дистанційно та на виробничих потужностях виробників
Впровадження у масове виробництво фантазії керівників підприємств
Підвищення рівня кваліфікації персоналу шляхом консультації протягом проектів та на умовах абонентського обслуговування
Освіта
вищі навчальні заклади, технікуми, ліцеї
різні, різні
Вища, з 1975 по 2018 (43 роки)
дісвід теоретичних знань та практик
Знання мов
Англійська ─ просунутий
Додаткова інформація
Якщо Ви працюєте над новинками - зробимо це разом!

Проектно-аплікаційний технологічний консалтинг дозволяє випустити новинки асортименту в стислі терміни!

Стисло перелік продуктів, що Ви можете втілити в життя за моєї допомоги наступний:

Цукерки
Мармелад, в т.ч з алкоголем
Зефір
тощо…

Термостабільні та нетермостабільні начинки

Згущене молоко
Сметанний продукт
Сир твердий
Сир плавлений
Сирний продукт
Сирний десерт

Снеки
Суміші спортивного харчування
Функціональні напої
Соки та соковмісні напої
Вода столова та "солодка"

Соуси

Консервація


Зазвичай терміни провадження новинок - від декілька днів до декілька тижнів!

Резюме кандидата розміщено за адресою: https://www.work.ua/resumes/5152007/

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: