Resume from January 10, 2022 File

Олена

Инженер-технолог пищевой промышленности

Age:
26 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Kyiv, Lviv, Odesa, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
Волощук Олена Володимирівна

Особисті дані:
Дата народження: 20 вересня 1997 р.
Національність: українка.
Сімейний стан: незаміжня.
Тел.: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Електр. адреса: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Адреса: Україна, м. Вінниця, вул. Келецька 132а/65

Досвід роботи:
Грудень 2019,
грудень - 2020
ТОВ «Ді Енд Ай Еволюшн», м.Вінниця, шосе Немирівське, 26
Посада: Фахівець з міжнародної сертифікації.
Обов’язки Фахівець з міжнародної сертифікації: визначення моделі систем якості для сертифікації на підставі чинних стандартів, проведення сертифікації систем якості та продукції, контроль виконання заходів за результатами державного нагляду, міжвідомчого, позавідомчого контролю за уповноваженням і додержанням стандартів, організація аналізу та проведення експертизи документації продукції, що сертифікується, на відповідність вимогам нормативних документів, забезпечення підготовки для подання відповідним органам статистичної, науково-технічної та іншої інформації про реалізацію в галузі, регіоні, організації (установі), на підприємстві діяльності з управління якістю продукції та міжнародної сертифікації, здійснення контролю документів, пов´язаних із вчасним завантаженням на судно: надання необхідної вантажної документації для відправки.
Травень - червень 2018,
Травень - липень 2019
ПрАТ «Вінницький олійножировий комбінат», м.Вінниця, шосе Немирівське, 26
Посада: Практикант технологічного відділу + Практикант відділу стандартизації.
Обов’язки Практикант технологічного відділу: вивчення технологічних регламентів, підготовка та виконання креативного міні-проекту.
Обов’язки Практикант відділу стандартизації: робота з GMP+, формування бази даних.
Червень 2017
PLANETA Hotel & Aqua park, Сонячний берег, Болгарія
Посада: Кухар холодного та заготівельного цеху.
Обов’язки Кухар холодного та заготівельного цеху: приготування заготовок, закусок, формування салатів, дотримання чистоти на робочому місці.
Грудень 2016 - лютий 2017
Ski & Wellness Residence Druzba, Демановська долина, Словаччина
Посада: Помічник кухаря + Покоївка + Офіціант.
Обов’язки Помічник кухаря: Щоденна перевірка якості харчових продуктів, приготування заготовок, формування холодних та гарячих страв, робота з устаткуванням, дотримання чистоти на робочому місці.
Обов’язки Покоївка: Очищення навколишнього середовища кімнат від пилу, заміна постільної білизни та косметичних засобів.
Обов’язки Офіціант: Накривання столів, розставлення посуду, столових приборів, комунікація з гостями.
Червень 2016

Терра маре, м.Вінниця, вул. Келецька 61А
Посада: Помічник кухаря.
Обов’язки Помічник кухаря: Щоденна перевірка якості харчових продуктів, приготування заготовок, формування страв, робота з устаткуванням, дотримання чистоти на робочому місці.

Освіта:
2019 – 2020 Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Спеціальність 6.051701 «Харчові технології»
Спеціалізація «Ресторанні технології»
2015 – 2019 Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Факультет товарознавства, маркетингу та туризму
Спеціальність 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
2004 – 2015 Комунальний заклад "Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів–гімназія № 23 Вінницької міської ради"
Філологічний клас
2008 – 2014 Вінницька дитяча школа мистецтв
Відділ теоретичних дисциплін, хорового та сольного співу
Додаткова освіта: тренінг «Food Defense & Food Fraud» - «Харчовий захист та харчове шахрайство» ТОВ «МНС Груп» 19.06.2020 р.
Професійні навички:
Водійське посвідчення: Категорія В.
ПК: впевнений користувач Office.
Вмію працювати з офісною технікою: принтер, сканер.
Хобі: гра на гітарі, фотографія.
Мови: вільно володію: українською, російською, англійською (Upper-Intermediate).
Вивчаю: іспанська мова.

Особисті якості:
Швидко навчаюсь, активна, цілеспрямована, креативна, ввічлива, дружелюбна, вмію працювати в команді.

З Повагою, Волощук Олена.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: