Resume from May 27, 2024 PRO

Оксана

Керуючий підприємством харчування

Employment:
Full-time.
Age:
44 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий підприємством харчування

from 09.2019 to now (4 years 9 months)
Кейтерінг, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування виробничо-господарською, фінансово-економічною та соціальною діяльністю підприємства харчування. Координація роботи об’єктів харчування, організація ефективної взаємодії всіх підрозділів підприємства, спрямування їх діяльності на забезпечення високої якості виготовлення продукції та страв і високого рівня обслуговування .
Забезпечення своєчасного постачання продовольчої сировини, напівфабрикатів, покупних товарів. Контроль за правильністю та безпечністю харчування по системі ХАСП по всім об’єктам підприємства харчування, ведення відповідної документації.
Організування забезпечення виробництва матеріально-технічними ресурсами, сировиною, напівфабрикатами та продуктами харчування, їх одержання, складування, збереження, контроль якості.
Забезпечення високого рівня організації та ефективності виробництва, правової та претензійної роботи, впровадження нової техніки і технології, вилучення ручної та малопродуктивної праці. Формування штату працівників, чіткий розподіл їх функцій, обов’язків і відповідальності, керування персоналом, організування оцінювання роботи працівників, оплату їх праці та винагороди за кінцеві результати. Проведення навчальних тренінгів серед персоналу підприємства. Прийняття компромісних рішень у разі виникнення конфліктних ситуацій у колективі підприємства або під час обслуговування працівників підприємства. Застосування науково-методичних розробок з питань раціонального харчування.
Розробка технологічних та калькуляційних карт, рецептур згідно сировинної бази, наявної на підприємстві, контроль за приготуванням страв з чітким дотриманням технологічних карт. Екзаменування та перевірка знань щодо технологічних процесів, нового обладнання та загальної виробничої дисципліни. Контроль за дотриманням умов зберігання сировини та готової продукції.
Забезпечення ефективності результатів роботи підприємства, додержання санітарних вимог до технологічних процесів, правил обслуговування, відповідного санітарно-технічного стану підприємства, трудової і виробничої дисципліни.
Здійснення контролю за виконанням працівниками правил і норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни, своєчасне проходження ними в установленому порядку медичних оглядів.

Керуючий їдальні КЦ АУ/технолог громадського харчування

from 05.2016 to 05.2019 (3 years)
ТОВ Укртелеком АУ КЦ, Киев (Телекомунікації, зв'язок)

Розробка технологічних та калькуляційних карток, контроль роботи касирів, контроль технології приготування згідно розроблених тех.карт. Контроль видачі готових страв, залучення нових клієнтів, підбір персоналу, допомога на процесах кухарям, замовлення та прийом товарів, складання табелю робочого часу, аналіз щомісячної та щорічної роботи їдальні і т.і. Введення системи ХАСП, навчання персоналу по даній системі, ведення відповідної документації. Здійснення контролю за виконанням правил трудової дисципліни, норм охорони праці. протипожежного захисту, забезпечення своєчасного проходження медичних оглядів. Організація та проведення інвентаризацій, забезпечення участі відповідної комісії, аналіз результатів проведення. Робота в програмі 1С (бухгалтерія, склад). Закупівля технологічного обладнання задля удосконалення нових технологічних процесів

Education

Київський університет ринкових відносин

Економічна діяльність, Облік та аудит, Киев
Higher, from 2002 to 2006 (4 years)

Отримала 2 Диплома з відзнакою: Спеціаліста та Магістра.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS Outlook 1С:Підприємство Бюджетування Internet Explorer MS PowerPoint Opera Креативність Email MS Access Google Chrome Взаємодія з контролюючими органами Outlook Express WordPad Парус Веб-браузери Графічні редактори R-Keeper MS Office Picture Manager Прямий продаж Робота із запереченнями Розробка технологічних та калькуляційних карт Ділова переписка та дотримання корпоративної етики Робота в бухгалтерських програмах Введенння нових технологічних стратегій Опрацювання діючих рецептур, контроль за дотриманням Введення та дотримання системи ХАСП на виробництві Керування виробничою, фінансово-економічною діяльністю під-ва Координація роботи всіх підрозділів підприємства Організація оцінювання роботи працівників Управління великими колективами Забезпечення високого рівня організації та ефективності виробниц Здатність керувати командою і процесами всередині неї Адаптивність Управління персоналом Високий рівень тайм менеджменту

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • French — beginner

Additional information

Маю досвід роботи на підприємствах громадського харчування з лініями роздачі; виїздного харчування типу "Кейтерінг"; досвід залучення корпоративних клієнтів; співпраця з міжнародними компаніями. Маю власне авто, можу використовувати в роботі. Володію знаннями різних видів комп'ютерних програм, в тому числі бухгалтерських. Маю досвід в розробці та веденні системи ХАСП, та взаємодії з держспоживслужбою. Працювала в компаніях: ТОВ "Пузата хата", ТОВ "Епіцентр", Кейтерінг і т.і.
Знання, що набуті мною впродовж 25 років в галузі харчового виробництва надають впевненості в отриманні позитивних результатів роботи та підкреслюють рівень професіоналізму в моїй трудовій діяльності.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city