Оксана
Керуючий підприємством харчування
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 44 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/8180551
Work experience
Керуючий підприємством харчування
from 09.2019 to now
(4 years 9 months)
Кейтерінг, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування виробничо-господарською, фінансово-економічною та соціальною діяльністю підприємства харчування. Координація роботи об’єктів харчування, організація ефективної взаємодії всіх підрозділів підприємства, спрямування їх діяльності на забезпечення високої якості виготовлення продукції та страв і високого рівня обслуговування .
Забезпечення своєчасного постачання продовольчої сировини, напівфабрикатів, покупних товарів. Контроль за правильністю та безпечністю харчування по системі ХАСП по всім об’єктам підприємства харчування, ведення відповідної документації.
Організування забезпечення виробництва матеріально-технічними ресурсами, сировиною, напівфабрикатами та продуктами харчування, їх одержання, складування, збереження, контроль якості.
Забезпечення високого рівня організації та ефективності виробництва, правової та претензійної роботи, впровадження нової техніки і технології, вилучення ручної та малопродуктивної праці. Формування штату працівників, чіткий розподіл їх функцій, обов’язків і відповідальності, керування персоналом, організування оцінювання роботи працівників, оплату їх праці та винагороди за кінцеві результати. Проведення навчальних тренінгів серед персоналу підприємства. Прийняття компромісних рішень у разі виникнення конфліктних ситуацій у колективі підприємства або під час обслуговування працівників підприємства. Застосування науково-методичних розробок з питань раціонального харчування.
Розробка технологічних та калькуляційних карт, рецептур згідно сировинної бази, наявної на підприємстві, контроль за приготуванням страв з чітким дотриманням технологічних карт. Екзаменування та перевірка знань щодо технологічних процесів, нового обладнання та загальної виробничої дисципліни. Контроль за дотриманням умов зберігання сировини та готової продукції.
Забезпечення ефективності результатів роботи підприємства, додержання санітарних вимог до технологічних процесів, правил обслуговування, відповідного санітарно-технічного стану підприємства, трудової і виробничої дисципліни.
Здійснення контролю за виконанням працівниками правил і норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни, своєчасне проходження ними в установленому порядку медичних оглядів.
Керуючий їдальні КЦ АУ/технолог громадського харчування
from 05.2016 to 05.2019
(3 years)
ТОВ Укртелеком АУ КЦ, Киев (Телекомунікації, зв'язок)
Розробка технологічних та калькуляційних карток, контроль роботи касирів, контроль технології приготування згідно розроблених тех.карт. Контроль видачі готових страв, залучення нових клієнтів, підбір персоналу, допомога на процесах кухарям, замовлення та прийом товарів, складання табелю робочого часу, аналіз щомісячної та щорічної роботи їдальні і т.і. Введення системи ХАСП, навчання персоналу по даній системі, ведення відповідної документації. Здійснення контролю за виконанням правил трудової дисципліни, норм охорони праці. протипожежного захисту, забезпечення своєчасного проходження медичних оглядів. Організація та проведення інвентаризацій, забезпечення участі відповідної комісії, аналіз результатів проведення. Робота в програмі 1С (бухгалтерія, склад). Закупівля технологічного обладнання задля удосконалення нових технологічних процесів
Education
Київський університет ринкових відносин
Економічна діяльність, Облік та аудит, Киев
Higher, from 2002 to 2006 (4 years)
Отримала 2 Диплома з відзнакою: Спеціаліста та Магістра.
Knowledge and skills
Language proficiencies
- English — average
- Ukrainian — fluent
- French — beginner
Additional information
Маю досвід роботи на підприємствах громадського харчування з лініями роздачі; виїздного харчування типу "Кейтерінг"; досвід залучення корпоративних клієнтів; співпраця з міжнародними компаніями. Маю власне авто, можу використовувати в роботі. Володію знаннями різних видів комп'ютерних програм, в тому числі бухгалтерських. Маю досвід в розробці та веденні системи ХАСП, та взаємодії з держспоживслужбою. Працювала в компаніях: ТОВ "Пузата хата", ТОВ "Епіцентр", Кейтерінг і т.і.
Знання, що набуті мною впродовж 25 років в галузі харчового виробництва надають впевненості в отриманні позитивних результатів роботи та підкреслюють рівень професіоналізму в моїй трудовій діяльності.
More resumes of this candidate
Kyiv
Higher education · Full-time
- Керуючий підприємством, Кейтеринг сервіс, 3 years
Kyiv
Higher education · Full-time
- Директор департаменту кулінарії, ТОВ Експансія, 1 year 5 months
Kyiv
Higher education · Full-time
- Директор департаменту кулінарії, Рітейл, мережа, 1 year 5 months
Kyiv
Higher education · Full-time
- Категорійний менеджер, ТОВ Експансія, 1 year 5 months
Similar candidates
Керуючий, директор, начальник виробництва, цеху, підрозділу
Kyiv, Vinnytsia
,
more 6 cities
Керівник, заступник керівника підприємства, виконавчий директор, операційний директор
Kyiv
Директор фабрики, керівник виробництва
Kyiv, Ivano-Frankivsk
,
more 5 cities
Начальник виробництва, керівник цеху
Kyiv, Vasylkiv
,
more 2 cities
Директор підприємства, операційний, начальник виробництва
Kyiv, Vinnytsia
,
more 7 cities
Начальник виробництва, керівник управління, адміністратор, заступник керуючого магазином, логіст
Kyiv, Vasylkiv, Remote