Руслан
Шеф-кухaр, су-шeф, кухар
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 29 years
- City:
- Zaporizhzhia
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/9109305
Work experience
Шеф-кухар
from 12.2019 to 06.2022
(2 years 6 months)
Watson Pub, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
Складання кальцуляцій, розробка меню, контроль якості. Набір, навчання та управління персоналом.
Кухар холодного та гарячого процесів
from 06.2019 to 09.2019
(3 months)
Moncastro Hotel (Затока, Одеська область), Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв за затвердженим меню, підтримка санітарних норм
Шеф-кухар
from 11.2018 to 03.2019
(4 months)
Girski Gotel&Spa, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Складання кальцуляцій, розробка меню, контроль якості. Набір, навчання та управління персоналом
Шеф-кухар
from 12.2017 to 06.2018
(6 months)
Party-bar Coco's, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
Складання кальцуляцій, розробка меню, контроль якості. Набір, навчання та управління персоналом.
Кухар холодного та гарячого процесів
from 01.2014 to 09.2018
(4 years 8 months)
Ресторан-теплохід "Корнійчук", Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
приготування страв за затвердженим меню, приготування банкетів та кейтерингів, підтримка санітарних норм
Кухар гарячого процесу, кухар-мангальщик
from 09.2012 to 05.2014
(1 year 8 months)
Ресторан "Сен-су-яки", Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування соусів та м'ясних напівфабрикатів, приготування страв за затвердженим меню, підтримка санітарних норм
Additional information
Ключові навички та знання
Складання меню √
Складання калькуляційних карток √
Складання графіка так чек-листів √
Проведення інвентаризацій √
Досвід проведення банкетів та розробка меню для них √
Навчання персоналу √
Управління персоналом до 20 осіб √
Розуміння всіх процесів роботи підприємства √
Розробка та дотримка концепції кухні та підприємства в цілому √
* Впевнений користувач ПК * Командний гравець * Відповідальність * Охайність * Розуміння * Спокій * Відсутність шкідливих звичок *
Similar candidates
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Zaporizhzhia, Vinnytsia
,
more 8 cities
Кухонный работник
Zaporizhzhia
Повар, помощник повара
7000 UAH, Zaporizhzhia
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Zaporizhzhia, Dnipro
,
more 8 cities
Шеф-повар
Zaporizhzhia, Dnipro
,
more 5 cities
Управляющая рестораном, шеф-повар
25000 UAH, Zaporizhzhia