Валентина
Технолог, завідувач виробництва харчових технологій
- Age:
- 51 years
- City of residence:
- Vyshhorod
- Ready to work:
- Kyiv, Vyshhorod
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/9404433
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Кулібаба Валентина Анатоліївна
Завідувач виробництва харчових технологій, технолог, 30 тис. грн.
Адреса проживання: Київська обл.,
м. Вишгород
Контактний телефон: [
Електрона адреса: [
оСВІТА
1980-1988 РР.
Середньо освітня школа № 2, м. Вишгород
1988-1989 рр.
Трест столових Подільського району
Закінчила школу столових
Спеціальність: кухар 5 розряду
2006-2009 рр.
Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій
Рівень освіти: молодший спеціаліст
Спеціальність: харчова технологія за кваліфікацією технік-технолог
2009-2011 рр.
Національного університету харчових технологій
Рівень освіти: бакалавр харчової технології та інженерії
Спеціальність: харчова технологія та інженерія
ДОСВІД РОБОТи
Червень 2016 р. – березень 2023 р.
ТОВ ЕКО Маркет
Завідувач виробництва
Функціональні обов’язки:
• керівництво діяльністю виробничого підрозділу пекарні, кулінарії, м’ясного цеху
• спрямування діяльності колективу на ритмічний випуск продукції власного виробництва в необхідному асортименті та високої якості
• проведення роботи з удосконалення організації виробництва, впровадження прогресивних технологій, підвищення якості продукції, ефективне використання техніки, підвищення професійної майстерності працівників
• організація своєчасного постачання виробничого підрозділу продовольчими товарами та матеріальними ресурсами
• складання заявок на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечення їх своєчасного одержання із складів, контроль їх асортименту, кількості та якості, термінів надходження та реалізації
• на основі вивчення попиту споживачів забезпечення різноманітності асортименту страв та кулінарних виробів
• здійснення постійного контролю за додержанням технології приготування страв, нормами використання сировини та напівфабрикатів.
• забезпечення вхідного, оперативного та вихідного контролю якості продукції
• організація обліку, складання і своєчасного надання звітності виробничої діяльності
• забезпечення контролю правильної та безпечної експлуатацію технологічного устаткування
• забезпечення належної організації праці робітників на робочих місцях
• складання графіків виходу на роботу працівників виробничого підрозділу
• ведення обліку робочого часу
• здійснювати контроль виконання працівниками правил і норм охорони праці, проходження ними в установленому порядку медичного огляду
• застосовувати та розуміти діючі нормативні документи, що стосуються діяльності виробництва
• виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримуватись норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт
Серпень 2011 р. – травень 2016 р.
ТОВ «ПХ Груп»
Заступник керуючого з виробництва
Функціональні обов’язки:
• здійснення контролю якості закуплених продуктів та приготування страв з дотриманням технологічного процесу
• відбір постачальників та складання графіку поставок продукції в ресторан
• здійснення складування та зберігання продуктів
• забезпечення ефективної роботи всього обладнання
• складання необхідних письмових звітів
• аналіз наданих звітів від підлеглих
• прийом та звільнення персоналу на роботу
• здійснення контролю роботи персоналу, кадрові перестановки, проведення інструктажів та тренінгів з персоналом
• атестація персоналу та заходи з підвищення його кваліфікації
• складання графіків роботи за змінами та відпустками
• проведення зборів з персоналом
Липень 2010 р. – грудень 2010 р.
Ресторан «Горець»
Кухар 5 розряду
Функціональні обов’язки:
• приготування страв
• вражати своєю майстерністю клієнтів ресторану, вміти задовольнити потреби любого гурмана
• організація продуктивної роботи зміни
Жовтень 2009 р. – квітень 2010 р.
ПП «Група Лідер», ресторан «Becks BeerLoft»
Кухар 5 розряду (старший зміни)
Функціональні обов’язки:
• розробка меню та складання технологічних та калькуляційних карт
• організація робочого процесу
• координація обов’язків кухарів
• допомога в розробці нових страв
• контроль якості випуску продукції на зміні
Жовтень 2001 р. – березень 2002 р.
АТ «Харчопродторг»
Кухар 3 розряду
Функціональні обов’язки:
• приготування, якість, правила комплектації, терміни та умови зберігання страв
• формування та планування напівфабрикатів
• здійснення допоміжних робіт з приготування страв та кулінарних виробів
• проведення процесів первинної кулінарної обробки сировини
• порціонування (комплектація), роздача страв
Вересень 1991 р. – березень 1999 р.
АТ «Кияни»
Комірник
Функціональні обов’язки:
• ведення звітності складських операцій
• знання номенклатури та асортименту товарів які зберігаються на складі
• проведення інвентаризацій та ведення документації
Лютий 1991 р. – липень 1991 р.
Підприємство «Пошук»
Кухар 3 розряду
Функціональні обов’язки:
• приготування холодних закусок
• приготування гарячих страв
• оформлення страв перед подачею на стіл
• приготування та оформлення страв згідно замовлень
Вересень 1988 р. – лютий 1991 р.
Трест столових Подільського району
Кухар 3 розряду
Функціональні обов’язки:
• приготування холодних закусок
• приготування гарячих страв
• оформлення страв перед подачею на стіл
• приготування та оформлення страв згідно замовлень
ВМІННЯ ТА НАВИЧКИ
Володіння оргтехнікою: володіння пакетом програм Microsoft Office (Word, Excel), 1 С8, Ubuntu, впевнена робота в Інтернеті, електронна пошта.
ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ
Особисті якості: професійність, оперативність, висока працездатність, порядність, вміння приймати рішення, прагнення до саморозвитку, оптимістичність, комунікабельність, відповідальність, пунктуальність, велике бажання цілеспрямовано працювати, енергійність, маю хист до навчання, почуття гумору.
Водійське посвідчення категорії В.
Ціль: отримати посаду завідувач виробництва харчових технологій, технолога або аналогічну посаду, де я зможу розвивати свої професійні та організаційні здібності.
Рекомендації будуть надані за потреби.
й
More resumes of this candidate
Vyshhorod, Kyiv
- Завідувач виробництва, ТОВ ЕКО Маркет, 6 years 9 months
- Заступник керуючого з виробництва, ТОВ «ПХ Груп», 4 years 9 months
Vyshhorod, Kyiv
Full-time
- Завідувач виробництва, ТОВ ЕКО Маркет, 6 years 9 months
- Заступник керуючого з виробництва, ТОВ «ПХ Груп», 4 years 9 months
Similar candidates
Зав. виробництвом харчового підприємства
Kyiv, Ivano-Frankivsk
,
more 6 cities
Завідуючий виробництвом, завідувач складу, технолог з газації бананів (дозарювання)
45000 UAH, Kyiv, Vyshneve (Kyiv Region)
Технолог харчової промисловості, начальник виробництва, завідувач лабораторії
40000 UAH, Kyiv
Директор виробництва, зав. виробництвом, цехом
Kyiv, Bila Tserkva
Технолог харчової промисловості, завідувач виробництва
Kyiv
Начальник виробництва, майстер цеху, технолог (друкарня)
Kyiv