Resume from April 18, 2023

Віта

Бухгалтер, заступник головного бухгалтера, кадровик

Employment:
Full-time.
Age:
39 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Vyshneve (Kyiv Region)

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділу фірмової торгівлі

from 04.2017 to 04.2023 (6 years)
Державне підприємство "Чайка", Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Обов’язки: оперативне управління відділом, організація і контроль торгових точок підприємства, здійснення управління оптової торгівлі продукції, що виробляється підприємством, розробка та подання рекомендацій з удосконалення асортименту та якості товарів, обгрунтованності та доцільності їх випуску, статистика продаж, контроль та аналіз цін, підготовка та затвердження прайсів на фірмову продукцію, робота по залученню нових клієнтів, реєстрація РРО та КОРО до них у Податковій, підготовка та контроль оплат постачальникам товарів до фірмових магазинів, робота з покупцями продукції – контроль платежів, робота зі скаргами та їх вирішення, підготовка документів (табелів робочого часу) щомісячно для виплати з/п продавцям, працівникам відділу. Участь у тендерних закупівлях (платформа Держзакупівлі.Онлайн, SmartTender)

Менеджер із збуту

from 06.2016 to 04.2017 (10 months)
Державне підприємство "Чайка", Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Обов’язки: ведення бухгалтерського обліку по фірмових магазинах (прибуткові, видаткові, податкові накладні), ревізія у магазинах, виведення залишків. Звірка з постачальниками. Підготовка та контроль ведення тендерних закупівель (підготовка документів на участь, оформлення при перемозі у тендері, контроль при різних змінах у договорах). Підготовка та ведення реєстру договорів, додатків до них. Улагодження по можливості проблемних (скарг, якість) ситуацій стосовно продукції. Прийом виручки з магазинів, здача виручки в банк.

Начальник відділу кадрів

from 03.2013 to 06.2016 (3 years 3 months)
Державне підприємство "Чайка", Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Обов’язки: ведення кадрового діловодства, прийом, звільнення, відпустки, скорочення, графіки відпусток, розробка посадових інструкцій, табель робочого часу, розробка договорів матеріальної відповідальності.

Економіст, бухгалтер-касир

from 10.2006 to 03.2013 (6 years 5 months)
Державне підприємство "Чайка", Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Обов’язки: тендерні закупівлі (ми замовник), повний контроль всіх закупок, збір планів закупок з філіалів підприємства, ведення каси підприємства і всі пов’язані з нею операції, прийом виручки, здача виручки в банк, зняття коштів (готівка) з рахунків.

Education

Київський національний еколомічний університет ім. В.Гетьмана

Облік та аудит, Київ
Higher, from 2002 to 2007 (5 years)

Knowledge and skills

MS Excel 1С:Бухгалтерія Кадровий облік

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Знання: 1С 8.3 – аграрна (рах. 631,361,3771,333,301,3721,28,27,20,мц), банківські виписки, каса, накладні прибуткові, видаткові, податкові, звірки 631, 361, авансові звіти. Word, Excel.
Платформа Держзакупівлі.Онлайн, SmartTender
M.E. Doc – початковий рівень

Особисті якості: вміння спілкуватись з людьми, організаційні здібності, вміння швидко орієнтуватися в складних ситуаціях та самостійно їх вирішувати, здатність до швидкого навчання, відповідальність, ініціативність, чесність, цілеспрямованість в досягненні мети, проведення переговорів.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: