Діліться історіями співбесід та вигравайте подарунки від Work.ua!

Що означає налаштування видимості резюме «Розміщено на сайті» або «Приховано»?

Резюме може бути розміщене на сайті або приховане для перегляду роботодавцями. Налаштування видимості «Приховано» зручно використовувати:

  • щоб не видаляти резюме, поки ви не шукаєте роботу. Коли ви знову будете шукати роботу, ви просто розмістите резюме і не будете створювати його заново;
  • коли відгукаєтеся на вакансії, але не хочете, щоб резюме знаходив хтось інший.

Увага! Резюме в стані «Приховано» можна надсилати на вакансії.

Пам'ятайте, роботодавці часто дивляться резюме і не розміщують вакансії, тому краще не приховуйте резюме. Якщо для вас важливо шукати роботу анонімно — приховайте лише особисті дані.

Додаткова інформація

Чи була ця відповідь корисною для вас?