Сили оборони шукають різних спеціалістів

Як працювати з кандидатами?

На сторінці з кандидатами є можливості, які допоможуть вам швидко знайти кандидатів та відповісти їм, легко опрацювати велику кількість відгуків.

Переміщуйте кандидатів воронкою найму 

Щоб упорядкувати підбір співробітників, переміщуйте кандидатів на відповідні етапи воронки — від самого старту підбору до прийому потрібної людини на роботу.

Відповідайте кандидату

Ви можете відповісти кандидату зі сторінки зі списком кандидатів. 

Відповідайте одразу декільком кандидатам

На сторінці з кандидатами просто виберіть потрібних кандидатів зі списку та впишіть текст запрошення на співбесіду, відмови або повідомлення.

Залишайте коментарі

Щоб запам'ятати важливе зауваження про кандидата, зручно використовувати коментарі.

Ставте оцінку та сортуйте кандидатів

Якщо ви хочете позначити найкращих кандидатів, ставте оцінку у вигляді зірок. Потім ви можете відсортувати кандидатів за оцінками.

Знаходьте потрібного кандидата

Якщо вам потрібно знайти кандидата, введіть його ім'я, прізвище або по батькові у рядок «Знайти за ПІБ» ліворуч на сторінці.

Завантажуйте один або відразу декілька відгуків

Ви можете завантажити до 50 відгуків. Для цього на сторінці з кандидатами просто виберіть потрібні зі списку, потім натисніть «Завантажити останній відгук». Якщо від якихось кандидатів було декілька відгуків, завантажиться один, останній.

Дізнавайтеся більше про кандидата в Facebook та LinkedIn

Справа над резюме кандидата натисніть «Ще» та виберіть «Шукати у Facebook» або «Шукати в LinkedIn». Ви потрапите на сторінку соцмережі з результатами пошуку за ім'ям та прізвищем кандидата і зможете вибрати того, кого шукали. Це швидко, зручно та корисно.

Роздрукуйте відгуки

Перейдіть до потрібного вам кандидата. Знайдіть відгук у подіях кандидата. Натисніть на кнопку «Подивитися відгук», а потім «Роздрукувати».

Додаткова інформація

Чи була ця відповідь корисною для вас?

Не змогли знайти відповідь?

Запитайте у служби підтримки