3282 кандидата для запиту: повар горячего процесс, сушист
у Києві
Шукати натомість:
повар горячего процесса,
сушист
20 000 грн
Андрій, 32 роки, Київ
Середня спеціальна освіта · Повна зайнятість
- Кухар, ДСП ЧАЕС, 5 років 10 місяців
Розміщуйте вакансію безкоштовно щомісяця
Щомісяця кожна компанія має можливість безкоштовно розміщувати одну вакансію.
Птах, 18 років, Київ
Незакінчена вища освіта · Неповна зайнятість
Освіта: 01.2023 - 01.2027: Готель ресторанний та туристичний бізнес (Торгово Економічний Університет)....
Надія, 34 роки, Київ, Буковель
Середня спеціальна освіта
- Кухар, ТОВ МВК, 10 років 4 місяці
20 000 грн
Антон, 43 роки, Київ
Середня освіта · Повна зайнятість
- Пиццайола(повар универсал), Блокбастер, 6 місяців
Ольга, 47 років, Київ
Середня спеціальна освіта · Повна зайнятість
Освіта: 01.1991 - 01.1994: Технік-Технолог (КТГХ, Київ)....
40 000 грн
Раиса, 49 років, Київ
Середня спеціальна освіта · Повна зайнятість
Освіта: 09.1990 - 10.1993: ОФОРМИТЕЛЬ ПЕРЕВОЗОЧНЫХ ДОКУМЕНТОВ (К.Т.Ж.Т, Киев). ОБРАЗОВАНИЕ НЕ ПО СПЕЦИАЛЬНОСТИ...
Олена, 38 років, Київ
- Кухар універсал, Старша зміни, VIP catering, 2 роки 2 місяці
15 000 грн
Ігор, 20 років, Київ
Вища освіта · Повна зайнятість
- Ліпник, "Галя Балувана", 3 місяці
Сосо, 54 роки, Київ, Вінниця, ще 5 міст
Середня спеціальна освіта · Повна зайнятість
- Шеф повар, Грузинская кухня, 26 років 11 місяців
15 000 грн
Анастасія, 21 рік, Київ
Вища освіта · Неповна зайнятість
- Суші-кухар, FS Ukraine, 5 місяців
20 000 грн
Приховано, 21 рік, Київ
Середня спеціальна освіта · Повна зайнятість
Освіта: 01.2018 - 01.2022: Кухар, кондитер (Дігтярівський ПАЛ)....
Ярослав, 25 років, Київ
Єлизавети Чавдар 6 Київ Ярослав 02311 Кухар-кондитер 0684799405 07.01.1999 маю 2 червоних диплома кухар кондитер та фінанси і страхові послуги. Навчався в Полтавському кооперативному коледжі. Сам с Полтавської...
Ще 1 резюме цього кандидата
Менеджер з видачі кредитів, 13000 грн, Київ, 1 рік тому
Віталій, 39 років, Київ
Телефон: Эл. пошта: Шеф-кухар З 04.2022 по даний час Піцерія «ТРІО» - опрацювання страв, розробка нових рецептур. - контроль якості продукції. - робота з технологічними картами. - контроль обліку матеріальних...