Денис
Кухар
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 26 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10098338/
Досвід роботи
Шеф
з 03.2025 по 04.2025
(1 місяць)
Asia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка меню Азійської кухні
- Створення технологічних карт ( 32 страви )
- Планування кухні
- Закупівля обладнання
- Закупівля робочого інвентаря
- Закупівля хоз блоку/товару/посуду.
- Підбір постачальників
- Пропрацюваня , підбір персоналу , навчання персоналу.
Кухар
з 08.2024 по 03.2025
(7 місяців)
Намелака, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал , робота з великими навантаженнями.
Шеф Кухар
з 08.2023 по 07.2024
(11 місяців)
Smile Park, мережа сімейних розважальних комплексів, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
-Керування/удосконалення роботи кухні ( Повна організація роботи кухні від 10 до 18 осіб )
-Підбір персоналу на всі вакансії кухні.
-Підбір постачальників сировини , робота з постачальниками , заявки товару.
-Контроль технічного обслуговування обладнання ,вирішення будь яких проблем з ним , робота з техніками.
-Допомога в роботі та перехід на систему HACCP ( Зустрічі та консультації з експертом ) , виявлення та впровадження багатьох чинників хаспу, здача десертів та страв на лабораторні дослідження - проходження перевірки, здача мазків з поверхонь - проходження перевірки.
- Плідна співпраця з керівництвом компанії ( Відрядження , для удосконалення роботи іншого комплексу ).
-Підбір та стажування Шеф кухарів в інші комплекси.
-Закупка інвентаря, ремонт.
-Складання графіків роботи ( До 18 осіб )
-Оформлення та удосконалення технологічних карт ( Торти )
-Розробка та створення чек листів для усих дільниць роботи кухні.
-Проведення заганих зборів кожен місяць , для середньої аудиторії ( До 60 осіб )
-Організація та ведення переобліків кожні два тижні ( Продукція кухні , посуд , форма персоналу ) , закриття переобліків.
-Навчання персоналу не тільки по роботі кухні , а і загалом по стандартам компанії, контроль за їх дотриманням.
-Плідна співпраця з бухгалтерією( Розбирання всіх переобліків , робота з постачальниками )
-Робота на роздачі , контроль якості видачі страв.
-Робота з дітьми , проводження майстер-класів для дітей.
-Пропрацювання нових страв в меню.
Кухар
з 01.2021 по 11.2021
(10 місяців)
Наша Дача, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар Італійської та української кухонь. Ресторан преміум сегменту. Великі банкети ( до 500 осіб , фуршети )
- Робота по системі HACCP
- Багато різноманітних пропрацювань.
-Тренінги.
- Робота з високоякісними дорогими продуктами ( на кшталт Лобстерів )
Кухар
з 03.2020 по 11.2020
(8 місяців)
Capri, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар горячого цеху.
Велика кількість банкетів , 700 посадкових місць.
Су-шеф
з 12.2019 по 03.2020
(3 місяці)
Pub&Roll, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар Су-Шеф ,
- допомога у розробці меню.
-допомога у підборі кухарів.
-допомога Шефу в організації роботи кухні.
Кухар
з 07.2018 по 11.2019
(1 рік 4 місяці)
MonAmi, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар-Вок , Кухар-Горячий цех , Азія. Праця за кордоном : Литва м.Вільнюс
Кухар
з 12.2017 по 08.2018
(8 місяців)
Amato, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Італійська кухня , хоспер , паста , піца
Кухар
з 05.2017 по 02.2018
(9 місяців)
BarBaris, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар-Універсал , Італія - Азія , Піца
Кухар
з 01.2017 по 05.2017
(4 місяці)
Mafia, мережа ресторанів, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування заготівок для суші , суші-кухар.
Знання і навички
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Європейська кухня
- Готування піци
- Українська кухня
- Готування на мангалі
- Готування фаст-фуду
- Готування суші
- Італійська кухня
- Готування шаурми
- Здатність до навчання
- Комунікабельність
- Самостійність
- Працьовитість
- Стресостійкість
- Лідерство
- Організаторські здібності
Додаткова інформація
Працюю в закладах громадського харчування 8 років , маю досвід роботи на всіх технологічних ділянках кухні (Від помічника кухаря до Шефа)
Досвід : італьська кухня , європа , азія , українська, східна кухня. ( Є досвід роботи за кордоном , на посаді кухаря ~ півтора роки )
Працював як в малих так і в великих колективах (до 120 осіб) , на відкритих та закритих кухнях, маю досвід навчання людей.
Про себе : маю лідерські якості , вічливий , комунікабельний , маю охайний зовнішній вигляд , працьовитий , маю високі стандарти та вимоги до чистоти , стеросетійкий , відповідальний,
розумію як проводити та закривати переобліки правильно , знаю на практиці як працює система хасп та можу налагодити роботу за цим методом , вмію робити ттк , розробляти меню , можу організувати роботу кухні з 0 до успішного відкриття , швидко вчусь та люблю розвиватись , не маю шкідливих звичок на кшталт паління , алкоголь не вживаю більше 6 років.
Кухня для мене - це моє життя , вважаю що знайшов себе повністю в цій справі.
Маю досвід роботи на посаді шеф кухаря при штаті до 18 осіб. ( Кухня ) , загальний штат до 80 осіб.