Денис

Кухар

Вид зайнятості:
повна
Вік:
26 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф

з 03.2025 по 04.2025 (1 місяць)
Asia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розробка меню Азійської кухні
- Створення технологічних карт ( 32 страви )
- Планування кухні
- Закупівля обладнання
- Закупівля робочого інвентаря
- Закупівля хоз блоку/товару/посуду.
- Підбір постачальників
- Пропрацюваня , підбір персоналу , навчання персоналу.

Кухар

з 08.2024 по 03.2025 (7 місяців)
Намелака, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал , робота з великими навантаженнями.

Шеф Кухар

з 08.2023 по 07.2024 (11 місяців)
Smile Park, мережа сімейних розважальних комплексів, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

-Керування/удосконалення роботи кухні ( Повна організація роботи кухні від 10 до 18 осіб )
-Підбір персоналу на всі вакансії кухні.
-Підбір постачальників сировини , робота з постачальниками , заявки товару.
-Контроль технічного обслуговування обладнання ,вирішення будь яких проблем з ним , робота з техніками.
-Допомога в роботі та перехід на систему HACCP ( Зустрічі та консультації з експертом ) , виявлення та впровадження багатьох чинників хаспу, здача десертів та страв на лабораторні дослідження - проходження перевірки, здача мазків з поверхонь - проходження перевірки.
- Плідна співпраця з керівництвом компанії ( Відрядження , для удосконалення роботи іншого комплексу ).
-Підбір та стажування Шеф кухарів в інші комплекси.
-Закупка інвентаря, ремонт.
-Складання графіків роботи ( До 18 осіб )
-Оформлення та удосконалення технологічних карт ( Торти )
-Розробка та створення чек листів для усих дільниць роботи кухні.
-Проведення заганих зборів кожен місяць , для середньої аудиторії ( До 60 осіб )
-Організація та ведення переобліків кожні два тижні ( Продукція кухні , посуд , форма персоналу ) , закриття переобліків.
-Навчання персоналу не тільки по роботі кухні , а і загалом по стандартам компанії, контроль за їх дотриманням.
-Плідна співпраця з бухгалтерією( Розбирання всіх переобліків , робота з постачальниками )
-Робота на роздачі , контроль якості видачі страв.
-Робота з дітьми , проводження майстер-класів для дітей.
-Пропрацювання нових страв в меню.

Кухар

з 01.2021 по 11.2021 (10 місяців)
Наша Дача, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар Італійської та української кухонь. Ресторан преміум сегменту. Великі банкети ( до 500 осіб , фуршети )
- Робота по системі HACCP
- Багато різноманітних пропрацювань.
-Тренінги.
- Робота з високоякісними дорогими продуктами ( на кшталт Лобстерів )

Кухар

з 03.2020 по 11.2020 (8 місяців)
Capri, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар горячого цеху.
Велика кількість банкетів , 700 посадкових місць.

Су-шеф

з 12.2019 по 03.2020 (3 місяці)
Pub&Roll, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар Су-Шеф ,
- допомога у розробці меню.
-допомога у підборі кухарів.
-допомога Шефу в організації роботи кухні.

Кухар

з 07.2018 по 11.2019 (1 рік 4 місяці)
MonAmi, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-Вок , Кухар-Горячий цех , Азія. Праця за кордоном : Литва м.Вільнюс

Кухар

з 12.2017 по 08.2018 (8 місяців)
Amato, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Італійська кухня , хоспер , паста , піца

Кухар

з 05.2017 по 02.2018 (9 місяців)
BarBaris, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-Універсал , Італія - Азія , Піца

Кухар

з 01.2017 по 05.2017 (4 місяці)
Mafia, мережа ресторанів, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування заготівок для суші , суші-кухар.

Знання і навички

  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Європейська кухня
  • Готування піци
  • Українська кухня
  • Готування на мангалі
  • Готування фаст-фуду
  • Готування суші
  • Італійська кухня
  • Готування шаурми
  • Здатність до навчання
  • Комунікабельність
  • Самостійність
  • Працьовитість
  • Стресостійкість
  • Лідерство
  • Організаторські здібності

Додаткова інформація

Працюю в закладах громадського харчування 8 років , маю досвід роботи на всіх технологічних ділянках кухні (Від помічника кухаря до Шефа)

Досвід : італьська кухня , європа , азія , українська, східна кухня. ( Є досвід роботи за кордоном , на посаді кухаря ~ півтора роки )

Працював як в малих так і в великих колективах (до 120 осіб) , на відкритих та закритих кухнях, маю досвід навчання людей.

Про себе : маю лідерські якості , вічливий , комунікабельний , маю охайний зовнішній вигляд , працьовитий , маю високі стандарти та вимоги до чистоти , стеросетійкий , відповідальний,
розумію як проводити та закривати переобліки правильно , знаю на практиці як працює система хасп та можу налагодити роботу за цим методом , вмію робити ттк , розробляти меню , можу організувати роботу кухні з 0 до успішного відкриття , швидко вчусь та люблю розвиватись , не маю шкідливих звичок на кшталт паління , алкоголь не вживаю більше 6 років.

Кухня для мене - це моє життя , вважаю що знайшов себе повністю в цій справі.

Маю досвід роботи на посаді шеф кухаря при штаті до 18 осіб. ( Кухня ) , загальний штат до 80 осіб.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: