Резюме від 28 січня 2024 PRO

Назар

Адміністратор сайту, інтернет-маркетолог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Front-End Developer, ментор

з 05.2022 по 01.2024 (1 рік 8 місяців)
Фріланс (IT)

Освіта

Житомирський технологічний коледж

Програмне забезпечення, Житомир
Середня спеціальна, з 2018 по 2022 (4 роки)

Навчався на факультеті програмного забезпечення, де розвивав свої IT навики в області Front-End

Додаткова освіта та сертифікати

Coursera

Responsive Website Basics: Code with HTML, CSS, and JavaScript, 3 місяці
Сертифікат

Знання і навички

HTML CSS JavaScript SASS LESS Adobe Photoshop Комунікабельність Лідерство Adobe XD Figma Адміністрування MacOS Адміністрування ОС Windows

Додаткова інформація

Мій досвід у веб-розробці, поєднаний з глибокими знаннями в області фронтенду, робить мене гарним кандидатом для цієї позиції.

Маючи досвід роботи з HTML, CSS, JavaScript, препроцесорами та графічними редакторами такими як: Adobe Photoshop, Figma та інше, я впевнений у своїх здібностях до творчого та технічного вирішення задач. Також я розумію як працює маркетинг, таргет та SEO. Крім того, моє вміння ефективно працювати в різних операційних системах, включаючи macOS та Windows, дозволяють мені бути гнучким та адаптивним в швидко змінюваних технологічних умовах.

Однією з моїх найсильніших сторін є здатність до відповідальної роботи. Я відданий своїй професії і завжди прагну досягати найвищих стандартів у своїй роботі.

Переконаний, що мої навички та досвід будуть цінним внеском у вашу компанію. З нетерпінням чекаю можливості обговорити, як я можу допомогти вашій компанії досягти її цілей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: