Резюме від 1 лютого 2024

Ольга

Викладач англійської мови

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
18 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Одеський національний університет ім. І.І. Мечнікова

Романо-германські мови та літератури
Незакінчена вища, з 2022 по 2026 (4 роки)

Знання і навички

Комунікабельність Стресостійкість Переклад з англійської Організаторські здібності Відповідальність Пунктуальність Урегулювання конфліктів Уміння швидко засвоювати нову інформацію Дисциплінованість Уважність Онлайн-викладання Викладання для дітей та підлітків Впевненість Google Meet Проведення індивідуальних занять Quizlet Google Клас Викладання для дошкільнят Проведення зустрічей в Zoom Kahoot! Здатність до навчання Користувач Skype

Додаткова інформація

Вивчаю англійську мову протягом 13 років, рівень B2-C1, маю досвід викладання індивідуальних уроків для дошкільнят, учнів середньої та старшої шкіл. Наразі навчаюсь на 2 курсі Одеського національного університету ім. І.І. Мечнікова на факультеті романо-германської філології, паралельно відвідуючи курси англійськоі мови. Закохана у вивчення мов, маю високі досягнення у навчанні ще зі школи. Готова пов'язати з мовами своє життя.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: