- Файл
Олександр
Адміністратор ресторану
- Розглядає посади:
- Адміністратор ресторану, Торговий представник, Адміністратор, Офіціант
- Вік:
- 27 років
- Місто:
- Рівне
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10467078/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
ФЕДОРОВИЧ ОЛЕКСАНДР ЮРІЙОВИЧ
Тел. [
Адміністратор готельно-ресторанного комплексу
Досвід роботи
Адміністратор готелю та ресторану
з 2020 року по нині
Готельно-ресторанний комплекс «Джерела»
ОБОВ’ЯЗКИ ПО ГОТЕЛЮ:
• Зустріч, реєстрація, розміщення та інформування гостей про послуги готелю.
• Ведення документації.
• Розрахунок та оформлення виселення гостей.
• Контроль готовності номерів до заселення.
• Координування роботи готельних служб.
• Оперативне вирішення питань/прохань/проблем гостей.
ОБОВ’ЯЗКИ ПО РЕСТОРАНУ:
• Зустріч і розміщення гостей, бронювання столиків.
• Формування графіків по підрозділах ресторану і облік робочого часу співробітників.
• Інструктаж та навчання персоналу, прийом екзамену на знання меню.
• Контроль дотримання стандартів усіма підрозділами ресторану та концепції закладу.
• Оперативне попередження та вирішення конфліктних ситуацій, реагування на скарги та зауваження гостей.
• Підготовка ресторану до відкриття та закриття.
• Проведення інвентаризації, звітування (табелювання, звіт з реалізації, нарахування зп тощо).
КЕРУЮЧИЙ по кухні у польській фірмі “Ziarenko”
з 2018 по 2020 рр.
польська фірма “Ziarenko”
• Контроль за надходженням товарів на кухню згідно санітарних норм.
• Ведення складського обліку кухні та проведення інвентаризацій.
• Контроль за процесами виготовлення готової продукції згідно технологічних карт.
• Ведення реєстрів по працівниках, проходження інструктажів по охороні праці, актуальність проходження сан.мінімума та мед.огляду у медичних книжках.
Адміністратор готелю та офіціант ресторану
з 2016 по 2018 рр.
Готельно-ресторанний комплекс «Джерела»
ОБОВ’ЯЗКИ ПО ГОТЕЛЮ:
• Зустріч, реєстрація, розміщення та інформування гостей про послуги готелю.
• Ведення документації.
• Розрахунок та оформлення виселення гостей.
• Контроль готовності номерів до заселення.
• Координування роботи готельних служб.
• Оперативне вирішення питань/прохань/проблем гостей.
ОБОВ’ЯЗКИ ПО РЕСТОРАНУ:
• Зустріч і розміщення гостей, бронювання столиків.
• Прийом замовлень від гостей.
• Сервірування банкетних столів.
• Подача замовлень у зал.
• Допомога адаптації новим офіціантам згідно концепції закладу.
Офіціант кафе
з 2013 по 2016 рр.
Кафе «Кармен»
• Зустріч і розміщення гостей.
• Прийом замовлень від гостей.
• Подача замовлень у зал.
Освіта
Рівненський фаховий коледж Національного університету біо ресурсів і природокористування України
Менеджмент
м.Рівне, з 2023р.
ЛВПУ - 9
Кухар-кондитер
м.Луцьк, з 2013 по 2016 рр.
Професійні та інші навички
• Навички роботи з комп’ютером (включаючи Word, Excel), ведення сторінки закладу у Booking.
• Робота з 1С, Front-office, Poster.
• Посвідчення водія Категорії В та В1.
• Знання мов: англійська – середній рівень; польська – високий рівень.
Схожі кандидати
-
Адміністратор кафе
Рівне -
Адміністратор ресторану
Рівне -
Адміністратор ресторану
20000 грн, Рівне -
Адміністратор ресторану
Рівне, Львів -
Менеджер ресторану
Рівне, Івано-Франківськ , ще 2 міста -
Адміністратор
Рівне