• Файл

Олександр

Адміністратор ресторану

Розглядає посади:
Адміністратор ресторану, Торговий представник, Адміністратор, Офіціант
Вік:
27 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
ФЕДОРОВИЧ ОЛЕКСАНДР ЮРІЙОВИЧ
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)., e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адміністратор готельно-ресторанного комплексу
Досвід роботи
Адміністратор готелю та ресторану
з 2020 року по нині
Готельно-ресторанний комплекс «Джерела»
ОБОВ’ЯЗКИ ПО ГОТЕЛЮ:
• Зустріч, реєстрація, розміщення та інформування гостей про послуги готелю.
• Ведення документації.
• Розрахунок та оформлення виселення гостей.
• Контроль готовності номерів до заселення.
• Координування роботи готельних служб.
• Оперативне вирішення питань/прохань/проблем гостей.

ОБОВ’ЯЗКИ ПО РЕСТОРАНУ:
• Зустріч і розміщення гостей, бронювання столиків.
• Формування графіків по підрозділах ресторану і облік робочого часу співробітників.
• Інструктаж та навчання персоналу, прийом екзамену на знання меню.
• Контроль дотримання стандартів усіма підрозділами ресторану та концепції закладу.
• Оперативне попередження та вирішення конфліктних ситуацій, реагування на скарги та зауваження гостей.
• Підготовка ресторану до відкриття та закриття.
• Проведення інвентаризації, звітування (табелювання, звіт з реалізації, нарахування зп тощо).

КЕРУЮЧИЙ по кухні у польській фірмі “Ziarenko”
з 2018 по 2020 рр.
польська фірма “Ziarenko”
• Контроль за надходженням товарів на кухню згідно санітарних норм.
• Ведення складського обліку кухні та проведення інвентаризацій.
• Контроль за процесами виготовлення готової продукції згідно технологічних карт.
• Ведення реєстрів по працівниках, проходження інструктажів по охороні праці, актуальність проходження сан.мінімума та мед.огляду у медичних книжках.

Адміністратор готелю та офіціант ресторану
з 2016 по 2018 рр.
Готельно-ресторанний комплекс «Джерела»

ОБОВ’ЯЗКИ ПО ГОТЕЛЮ:
• Зустріч, реєстрація, розміщення та інформування гостей про послуги готелю.
• Ведення документації.
• Розрахунок та оформлення виселення гостей.
• Контроль готовності номерів до заселення.
• Координування роботи готельних служб.
• Оперативне вирішення питань/прохань/проблем гостей.

ОБОВ’ЯЗКИ ПО РЕСТОРАНУ:
• Зустріч і розміщення гостей, бронювання столиків.
• Прийом замовлень від гостей.
• Сервірування банкетних столів.
• Подача замовлень у зал.
• Допомога адаптації новим офіціантам згідно концепції закладу.

Офіціант кафе
з 2013 по 2016 рр.
Кафе «Кармен»
• Зустріч і розміщення гостей.
• Прийом замовлень від гостей.
• Подача замовлень у зал.
Освіта
Рівненський фаховий коледж Національного університету біо ресурсів і природокористування України
Менеджмент
м.Рівне, з 2023р.
ЛВПУ - 9
Кухар-кондитер
м.Луцьк, з 2013 по 2016 рр.
Професійні та інші навички
• Навички роботи з комп’ютером (включаючи Word, Excel), ведення сторінки закладу у Booking.
• Робота з 1С, Front-office, Poster.
• Посвідчення водія Категорії В та В1.
• Знання мов: англійська – середній рівень; польська – високий рівень.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: