- Файл
Olena
Інженер-технолог молочної галузі
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10534189/?puid=18107017
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Технічний консультант / спеціаліст з рішень для молочної промисловості
• Місце проживання: Польща, Люблін
• WhatsApp/Telegram: [
• Email: [
• LinkedIn: [
Шукаю роль технічного консультанта / спеціаліста з рішень для молочної промисловості (кисломолочні продукти, йогурти, десерти) в міжнародній компанії.
Понад 20 років досвіду в молочній галузі: запуск виробництв «з нуля», масштабування потужностей до 100 т/добу, розробка рецептур і технологій, впровадження стандартів ISO 22000 / HACCP / FSSC 22000.
Працювала на ринках України, Узбекистану, Болгарії та Польщі, супроводжуючи клієнтів від ідеї продукту до стабільного промислового випуску.
Мета – допомагати виробникам молочної продукції впроваджувати інноваційні рішення, покращувати якість, терміни зберігання та ефективність виробництва.
Досвід роботи
Головний харчовий технолог
SMF TECHNOLOGY POLAND – інжинірингова та технологічна компанія для харчової промисловості. Свідник, Польща — Травень 2024 – Листопад 2025
Провела R&D продуктової лінійки та валідацію продуктів на інноваційній установці обробки рідких продуктів, розробленій інженерами компанії.
Успішно протестувала 4 групи складних продуктів (включно з молочними та соково-молочними міксами), підтвердивши стабільність роботи системи у 100% проведених випробувань.
Сформувала портфоліо демо-продуктів, яке демонструє клієнтам здатність машини замінити 2-3 вузькопрофільні одиниці обладнання (завдяки доведеній універсальності).
---
Головний технолог
СП ТОВ «MILK HOUSE» – виробник молочної продукції, бренд Musaffo (один з лідерів ринку Узбекистану в сегменті кисломолочної продукції, масла та UHT молока ).
Ташкент, Узбекистан — Вересень 2017 – Квітень 2024
Повна технологічна відповідальність: рецептури, процеси, стандарти якості, команда технологів.
Масштабувала виробництво з 10 до 100 т/добу, розробила та впровадила у виробництво 10+ нових продуктів: катик (національний продукт), кефір, біокефір, айран (термін придатності 21+ діб), йогуртні продукти питні та ложкові ( в асортименті) з терміном до 120 діб, солодкі глазуровані сирки, молочні ароматизовані та шоколадні коктейлі ( UHT) – це розширило асортимент і присутність у роздрібних мережах, дозволило компанії вийти на національний рівень дистрибуції та закріпити бренд Musaffo серед лідерів ринку. Бюджетний ложковий йогурт «Engil», для якого розробила рецептуру; лінійку було масштабовано до понад 2 млн упаковок на місяць, а її успіх став одним із ключових чинників здобуття брендом Musaffo звання «Бренд року 2024».
Керувала технологічною частиною запуску нового кисломолочного цеху у форматі Ultra Clean ( система високої гігієни) потужність 50 т/добу, сформувала й розвинула команду з 15 технологів із чіткими зонами відповідальності та системою звітності забезпечивши масштабування виробництва та високу якість кисломолочних продуктів.
Була ключовим учасником впровадження ISO 22000, HACCP, FSSC 22000.
---
Інженер-технолог / Консультант
ООД «БІОМІЛК ДОБРИЧ» – виробництво органічних кисломолочних продуктів
Добрич, Болгарія — Липень 2015 – Вересень 2017
Ключова технологічна роль у проєктуванні та запуску нового цеху з лабораторією (логістика потоків, підбір обладнання, сировини, документація).
Розробила й упровадила рецептури органічних кисломолочних продуктів, що забезпечили 100% відповідність вимогам Organic EU і стабільну якість.
---
Інженер-технолог / Консультант
ФГ «СІЯБ ШОВКАТ ОРЗУ» – виробник молочної продукції, бренд Pure Milk (один з лідерів ринку Узбекистану в сегменті кисломолочної продукції та твердих сирів ) Самарканд, Узбекистан — Вересень 2014 – Вересень 2015
Розробила нові рецептури кисломолочних продуктів та оптимізувала технологічні режими, збільшивши термін зберігання з 7 до 15 діб; підвищила якість та стабільність продукції, що дозволило подвоїти обсяги продажів. Першою в Узбекистані запустила йогурт з натуральними фруктово-ягідними наповнювачами, ставши піонером та лідером у цій категорії.
Інший релевантний досвід
Інженер R&D / інженер‑технолог кисломолочного цеху / майстер цеху UHT
ПАТ «ДММЗ №2» – великий молокозавод потужністю 300–400 т/добу (Донецьк, Україна — 2007–2014
На посаді R&D Провела оновлення маркування для 100+ SKU продуктової лінійки відповідно до нових вимог законодавства. Розробила рецептури сиркових десертів та йогурту «Смузі» з натуральними молочними білками та підвищеним вмістом фруктів (до 25%)
Інженер‑технолог
ТОВ «Аккра» – виробництво кондитерської та шоколадної глазурі
Донецьк, Україна — 2001–2007
Інженер‑хімік
ВАТ «Бахмачконсервмолоко» – молочний завод
Бахмач, Україна — 1989–2000
Освіта
Спеціаліст, інженер-технолог молочної промисловості
Національний університет харчових технологій, Київ, Україна — 1999–2004
Спеціальність: Технологія приймання, зберігання, консервування та переробки молока.
Курси та сертифікації (релевантні)
Внутрішній аудитор ISO 22000:2018 — Квітень 2022, Ташкент.
«FSSC 22000 v4.1: Розробка та впровадження» — Червень 2018, Ташкент.
МОВИ
• Українська – вільно
• Російська – вільно
• Англійська – A1 (в процесі вивчення)
• Польська – A2 (в процесі вивчення)
Схожі кандидати
-
Інженер-технолог
Київ -
Інженер-технолог
Київ -
Інженер з ремонту техніки
Київ -
Інженер з медичного обладнання, технік
20000 грн, Київ -
Інженер-технолог
Київ, Дистанційно