Резюме від 18 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10537884

Веброзробник

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Викладач програмування, веб-розробки, робототехніки

з 01.2023 по нині (1 рік 5 місяців)
Освіта, наука

Освіта

Державний торговельно-економічний університет

Факультет інформаційних технологій, Київ
Незакінчена вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Знання і навички

Materialize Креативність Доброзичливість Розробка ПЗ Логічне мислення Комунікабельність Користувач ПК Публічні виступи Уміння планувати Уміння слухати Кмітливість Уміння розставляти пріоритети Робота в команді Швидкий набір тексту Уміння швидко засвоювати нову інформацію Бажання вчитися і розвиватися MS Office Adobe Photoshop Здатність до навчання HTML CSS Adobe Python Програмування JavaScript Пунктуальність Git jQuery

Додаткова інформація

Цілеспрямований та енергійний майбутній ваш працівник :) з постійним прагненням до самовдосконалення та досягнення поставлених цілей. Мої основні принципи це: відповідальність, чесність та вміння працювати в команді

Маю відмінні комунікативні навички, які дозволяють ефективно спілкуватися з колегами та клієнтами, більше року працюю в приватній школі з дітьми по вихідних.
Також маю рівень організованості та уважності до деталей, що дозволяє досягати відмінних результатів в будь-яких завданнях, оскільки приділяти увагу деталям при роботі з дітьми просто необхідно :)
А здатність швидко адаптуватися до змінних умов та швидко вирішувати проблеми мені подарували улюблені учні.
Позитивний підхід до життя, відкритий для співпраці та вміння підтримувати позитивну атмосферу в колективі. Я маю стратегічний погляд на справи, здатний бачити можливості та розуміти, як досягти поставлених цілей.
Дуже гарно знаю українську, оскільки це моя мова з дитинства, з нашою неймовірною мовою можу працювати як завгодно :)

Схожі кандидати

Web-програміст
Київ

Web developer
Київ

Web developer
75000 грн, Київ, Дистанційно

Full Stack Web developer
Київ

Web developer
Київ

Web-розробник
Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами