- PRO
Дмитро Ветеран
Бар-менеджер, шеф-бармен, 30 000 грн
- Розглядає посади:
- Бар-менеджер, шеф-бармен, Технолог, Менеджер кафе, Адміністратор, Керуючий рестораном
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 30 років
- Місто:
- Кривий Ріг
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10621145/
Досвід роботи
Бар-менеджер
з 11.2024 по 03.2025
(4 місяці)
Hashtag / Hash resto, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд бар-менеджер
з 06.2024 по 10.2024
(4 місяці)
Tomatina, NOA, Una Pinsa, Poke Lulu, Emily, сім'я ресторанів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Куріювання всіх барів мережі.
2. Запуск з нуля нових проєктів.
3. Розробка концепції та проєктування робочої зони барів.
4. Створення та подальше оновлення барної і коктейльної карти.
5. Організація роботи барів в усій мережі.
6. Підбір та навчання персоналу.
7. Підбір обладнання та посуду.
8. Робота з таблицями Excel.
9. Ведення документації та забезпечення безперервної роботи барів.
10. Ергономіка та розвиток барів.
11. Організація інструктажу для робітників бару, забезпечення
'допомоги працівникам у рішенні виникаючих в ході роботи проблем, розподіл обов'язків між ними и визначення ступені їх відповідальності.
12. Контроль за дотриманням барменами стандартів гігієни, забезпеченням санітарної чистоти бару.
13. Аналіз ефективності роботи підрозділів бара, контроль якості готової продукції, оптимізація барних карт.
14. Контроль проведення ревізії та робота з бухгалтерією.
15. Робота з різною документацією.
16. Комунікація з постачальниками, ділові зустрічі, робота з договорами.
17. Контроль за раціональним використанням матеріальних, фінансових і трудових ресурсів, оцінка результатів.
18. Організація і контроль виробничих процесів бару, налагодження технологічних процесів, облік і контроль необхідних коштів для виробництва, формування меню.
19. Контроль витрат та звітування по результатах перед власниками мережі.
Бренд бармен
з 04.2024 по 05.2024
(1 місяць)
Phoenix, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Створення успішного бренду відштовхуючись від концепції закладу.
2. Розробка та оновлення барного меню, коктейльної карти.
3. Розробка концепції та стратегії повищення продажу та їх реалізація.
4. Створення технологічних та калькуляційних карт.
5. Сумісна робота з маркетологами.
6. Навчання персоналу підприємства, проведення навчальних занять та майстер класів.
Бар-менеджер
з 12.2023 по 04.2024
(4 місяці)
Batoni, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Створення успішного бренду грузинського ресторану.
2. Розробка бізнес-стратегії, концепції та їх реалізація.
3. Ведення усієї необхідної внутрішньої документації.
4. Прийом та зберігання продукції бару.
5. Планування та тісна співпраця із маркетологами.
6. Організація усіх технологічних процесів, проектування бару, установка обладнання, підбір та закупівля обладнання, посуду.
7. Пошук та ведення переговорів із підрядниками та постачальниками, заключення вигідних договорів з алкогольними компаніями.
8.0рганізація, планування та координація усіх процесів пов’язаних з роботою ресторану.
9.Підбір кваліфікованого персоналу, проведення співбесід, проведення навчальних лекцій.
10. Контроль за раціональним використанням матеріальних, фінансових і трудових ресурсів, оцінка результатів.
11. Організація і контроль виробничих процесів бару, налагодження технологічних процесів, облік і контроль необхідних коштів для виробництва, формування меню.
12. Контроль витрат та звітування по результатах перед власником ресторану
Медіабаєр / Ovner affiliate marketing
з 07.2023 по нині
(2 роки 1 місяць)
Traffic Vikings, Дистанційно (Маркетинг, реклама, PR)
1. Аналіз даних та масштабування на їх основі рекламних кампаній.
2. Постійне вивчення та застосування алгоритмів роботи Meta, PPC і push-трафіку.
3. Робота безпосередньо з рекламодавцями.
4. Робота з клоакінгом та використання трекерів.
5. Робота з промо-матеріалами та креативами.
6. Пошук та впровадження нових підходів в просуванні продуктів.
7. Щоденний збір статистики рекламних активностей.
8. Генерування ідей по створення лендінгів.
9. Виконання KPI.
10. Аналіз ефективності рекламних кампаній.
11. Куріювання командою та ефективний розподіл обов'язків.
Мобілізований військовий
з 03.2022 по 07.2023
(1 рік 4 місяці)
Національна гвардія України, Вся Україна (Сили оборони)
Сержантське звання, командирська посада
Учасник бойових дій
Бармен/ старший бармен
з 07.2020 по 02.2022
(1 рік 7 місяців)
12 monkeys, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Все що входить в обов'язки бармена.
2. Забезпечення безперебійної роботи бара.
3. Закупка продукції та контроль останків.
4. Навчання та контроль роботи бар-джуніорів та бар-беків.
5.Проведення ревізії.
6. Розробка технологічних карт та оновлення коктейлної карти.
Бренд-барменеджер
з 10.2019 по 04.2020
(6 місяців)
Fan Park, Fly Park, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Куріювання 16-ти комплексів у 12-тьох містах України.
2. Запуск з нуля п'яти барів у розважальному комплексі Fan Park.
3. Розробка концепції та проєктування робочої зони барів.
4. Створення та подальше оновлення барної і коктейльної карти.
5. Організація роботи барів в усій мережі.
6. Підбір та навчання персоналу.
7. Підбір обладнання та посуду.
8. Робота з таблицями Excel.
9. Ведення документації та забезпечення безперервної роботи барів.
10. Ергономіка та розвиток барів.
11. Організація інструктажу для робітників бару, забезпечення допомоги працівникам у рішенні виникаючих в ході роботи проблем, розподіл обов'язків між ними и визначення ступені їх відповідальності.
12. Контроль за дотриманням барменами стандартів гігієни, забезпеченням санітарної чистоти бару.
13. Аналіз ефективності роботи підрозділів бара, контроль якості готової продукції, оптимізація барних карт.
14. Контроль проведення ревізії та робота з бухгалтерією.
15. Робота з різною документацією, зарплатних відомостей і т.д
16. Комунікація з постачальниками, ділові зустрічі, робота з договорами.
17. Контроль за раціональним використанням матеріальних, фінансових і трудових ресурсів, оцінка результатів.
18. Організація і контроль виробничих процесів бару, налагодження технологічних процесів, облік і контроль необхідних коштів для виробництва, формування меню.
19. Контроль витрат та звітування по результатах перед власником мережі.
Старший бармен
з 11.2016 по 09.2019
(2 роки 10 місяців)
Garden resto bar, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Зіставлення, розробка та оновлення карти бару.
2. Навчання барменів та офіціантів барному мистецтву та культури, теорії, роботи за баром, організація та проведення навчальних заходів.
3. Замовлення спиртних та інших напоїв, барного скла, барного інвентарю.
4. Комунікація з постачальниками, робота з договорами.
5. Прийом та зберігання продукції бару.
6. Підбір персоналу.
7. Організація роботи персоналу.
8. Контроль роботи бару, максимальні умови для безперебійної роботи бару.
9. Приготування і подача змішаних напоїв.
10. Работа з касою.
11. Пожвавлення обстановки в барі.
12. Рішення і запобігання конфліктних різнопланових ситуацій.
13. Контроль за дотриманням барменами стандартів гігієни, забезпеченням санітарної чистоти бару.
14. Аналіз ефективності роботи підрозділу бара, контроль якості готової продукції, оптимізація барних карт.
15. Ергономіка бару, а також аналітика продажу, оптимізація діяльності бара, сезонні оновлення.
16. Проведення ревізії бару та робота з бухгалтерією.
Освіта
Запоріжський національний університет
Управління персоналом та економіка праці, Запоріжжя
Незакінчена вища, з 2023 по 2026 (3 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Atom affiliate marketing
2023, 6 місяців
BAROMETR
2018, 3 дні
BAROMETR
2019, 3 дні
BAROMETR
2020, 3 дні
BAROMETR
2021, 3 дні
Знання і навички
- Canva
- Binom
- Facebook Ads Manager
- Spy services
- Keitaro
- Уміння аналізувати
- Створення офферів
- Аналітичне мислення
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — середній
- Російська — вільно
Додаткова інформація
Консалтинг:
Garden resto bar (Кривий Ріг)
Rosemarine (Кривий Ріг)
Esenin karaoke bar (Одеса)
Telnashka beach (Одеса)
Resto bar "Квіткова лавка" (Київ)
Фіналіст/напівфіналіст конкурсів:
World Class Cocktail Competition 2019
DiageoBarAcademy 2019
Barnation 2020
Також з 2018 по 2022 тісно співпрацював з алкогольними компаніями Diageo, Bayadera i Pernod Ricard, представлявся лицем компаній на таких заходах як:
BAROMETR
Kurash bazar
Tehno pati
Tatto fest
Jazz fest
Схожі кандидати
-
Офіс-менеджер
25000 грн, Кривий Ріг -
Менеджер з продажу, водій кат. В
25000 грн, Кривий Ріг -
Супервайзер, територіальний, регіональний менеджер
60000 грн, Кривий Ріг, Дніпро -
Регіональний менеджер, KAM
45000 грн, Кривий Ріг, Дніпро , ще 8 міст -
Керівник відділу
Кривий Ріг, Дистанційно -
Менеджер по роботі з клієнтами
Кривий Ріг, Дистанційно