Резюме від 4 червня 2024 Файл

Андрій

Контент-менеджер

Вік:
43 роки
Місто проживання:
Ковель
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Привіт, мене звати Андрій Новак, я з м.Ковель що на Волині.
З 2016 по 2022 рік я працюю фрілансером-контенщиком, мій профіль на кабанчику: https://kabanchik.ua/user/151373. Протягом цього часу я наповнював контентом інет-магазини, співпрацював з київською веб-студією https://brainworks.com.ua/ - саме тут ми розробляли сайти на WordPress (макетування, верстка), виконував спільні проекти з іншими фрілансерами, також пройшов курс тестувальника.

Маю великий досвід наповнення сайтів та роботи з адмінкою в популярних CMS (OpenCart, WordPress, Joomla), працюю з українськими майданчиками Prom і Olx. Є досвід роботи з CRM (keepincrm) - робота зі складом, виставлення та контоль задач, синхронізація товарів, ведення статистики.

Впродовж останнього року працював у відділі контенту в інтернет-магазині https://eco-obogrev.com/ua/. До моїх обов'язків відносилось створення та редагування: фото товару, зображень для авки, тексту, сео, підготовка файлу синхронізації (excel, xml), синхронізації з CRM.

Стосовно SEO і HTML: при роботі контенщиком доводиться постійно рерайтити текст, тому тут обов'язково доводиться використовувати ключ-слова, прописувати HTML теги і тайтли. Для цього в основному користуюсь Google Ads Keyword Planner, саме завдяки ньому і прокачаний сео-досвід.

Зв'язок зі мною:
telegram: @annovate
е-пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Контент-менеджер
Дистанційно, Ужгород

Content manager
20000 грн, Дистанційно, Інші країни

Контент-менеджер
Дистанційно

Контент-менеджер
Дистанційно, Київ

Контент-менеджер
Дистанційно, Полтава

Контент-менеджер
Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: