Сайт пошуку роботи №1 в Україні
- Файл
Марина
Технолог харчової промисловості
- Вік:
- 41 рік
- Місто:
- Черкаси
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10640526/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
БОГДАНОВА МАРИНА ВАСИЛІВНА
Особисті дані
Дата народження: 05.11.1982
Повна зайнятість
Проживання: м. Черкаси
Громадянство: Україна
Моб. телефон [відкрити контакти ](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти ](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ціль: головний технолог/завідуючий виробництвом
Бажана заробітна плата – 35000 – 40000грн
Освіта:
- В 2017р. закінчила «Національний університет харчових технологій» і здобула
освітньо- кваліфікаційний рівень спеціаліста за спеціальністю «Технологія хліба,
кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
- В 2008р. закінчила «Східноєвропейський університет економіки і менеджменту»
і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Економіка підприємства» та здобула
кваліфікацію спеціаліста з економіки підприємства
- В 2003р. закінчила «Черкаський політехнічний технікум» за спеціальністю
«Економіка підприємства» і здобула кваліфікацію молодшого спеціаліста з економіки
підприємства
Досвід роботи:
- Головний технолог
з 10.10.2019р. по сьогодні, ТОВ «Світ ласощів»
Функціональні обов’язки:
Забезпечувати удосконалення технологічної підготовки виробництва, впровадження
нових технологій
Організація розробки та впровадження нових видів продукції
Організація розробки технологічної документації на виробничі процеси (торти
вафельні, цукерки вафельні, печиво (цукрове, затяжне, вівсяне, кукурудзяне), вафлі,
кекси, рулети
Розробка рецептур, норм витрат допоміжних матеріалів
Контроль дотримання затверджених рецептур, норм витрат сировини і допоміжних
матеріалів на всіх стадіях виробництва
Розробка технологічної документації (технічні умови, технологічні інструкції, карти
технологічних режимів, витяги на робочі місця, дозвільні документи, тощо)
Розробка заходів по зменшенню норм втрат сировини та матеріалів
Розробка виробничих планів на добу (по змінно), протягом звітного тижня
Здійснення оперативно-виробничого планування протягом планового періоду (тижня,
доби, зміни) відповідно до поданих замовником замовлень
Надання начальникам цехів планів на тиждень, добу, зміну
Контроль санітарного стану виробничих приміщень, обладнання в виробничих цехах
- Провідний технолог з 03.06.2019р. по 09.10.2019р. (4 місяці), ТОВ «Світ
ласощів»
- Старший технолог з 12.05.2016р. по 02.06.2019р. (3 роки і 1 місяць), ТОВ
«Світ ласощів»
- Інженер-технолог по новим видам з 22.02.2013р. по 10.03.2015р. (2 роки і 1
місяць), ТОВ «Світ ласощів»
- Інженер-технолог по звітності з 01.11.2008р. по 21.02.2013р (4 роки 3
місяці), ТОВ «Світ ласощів»
- Приймальник здавач готової продукції цеху вафель з 01.08.2008р. по
31.10.2008р. (3 місяці), ТОВ «Світ ласощів»
- Тістороб цеху вафель з 15.04.2002р. по 31.07.2008р. (6 років і 3 місяці), ТОВ
«Світ ласощів»
- Кондитер з 05.10.2000р. по 14.04.2002р (1 рік 6 місяців), ДП «Черкаська
бісквітна фабрика»
Професійні навички:
навички роботи з комп’ютером - впевнений користувач Word, Excel
1С підприємство – використовую в даний час
Знання мов:
Вільно володію українською, російською мовою
Особисті якості:
Акуратність, чесність, пунктуальність, комунікабельність, відповідальність,
охайність, дисциплінованість, бажання розвиватися.
Додаткова інформація:
Сімейний стан: одружена.
Можливість відряджень: так.
Особисті дані
Дата народження: 05.11.1982
Повна зайнятість
Проживання: м. Черкаси
Громадянство: Україна
Моб. телефон [
E-mail: [
Ціль: головний технолог/завідуючий виробництвом
Бажана заробітна плата – 35000 – 40000грн
Освіта:
- В 2017р. закінчила «Національний університет харчових технологій» і здобула
освітньо- кваліфікаційний рівень спеціаліста за спеціальністю «Технологія хліба,
кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
- В 2008р. закінчила «Східноєвропейський університет економіки і менеджменту»
і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Економіка підприємства» та здобула
кваліфікацію спеціаліста з економіки підприємства
- В 2003р. закінчила «Черкаський політехнічний технікум» за спеціальністю
«Економіка підприємства» і здобула кваліфікацію молодшого спеціаліста з економіки
підприємства
Досвід роботи:
- Головний технолог
з 10.10.2019р. по сьогодні, ТОВ «Світ ласощів»
Функціональні обов’язки:
Забезпечувати удосконалення технологічної підготовки виробництва, впровадження
нових технологій
Організація розробки та впровадження нових видів продукції
Організація розробки технологічної документації на виробничі процеси (торти
вафельні, цукерки вафельні, печиво (цукрове, затяжне, вівсяне, кукурудзяне), вафлі,
кекси, рулети
Розробка рецептур, норм витрат допоміжних матеріалів
Контроль дотримання затверджених рецептур, норм витрат сировини і допоміжних
матеріалів на всіх стадіях виробництва
Розробка технологічної документації (технічні умови, технологічні інструкції, карти
технологічних режимів, витяги на робочі місця, дозвільні документи, тощо)
Розробка заходів по зменшенню норм втрат сировини та матеріалів
Розробка виробничих планів на добу (по змінно), протягом звітного тижня
Здійснення оперативно-виробничого планування протягом планового періоду (тижня,
доби, зміни) відповідно до поданих замовником замовлень
Надання начальникам цехів планів на тиждень, добу, зміну
Контроль санітарного стану виробничих приміщень, обладнання в виробничих цехах
- Провідний технолог з 03.06.2019р. по 09.10.2019р. (4 місяці), ТОВ «Світ
ласощів»
- Старший технолог з 12.05.2016р. по 02.06.2019р. (3 роки і 1 місяць), ТОВ
«Світ ласощів»
- Інженер-технолог по новим видам з 22.02.2013р. по 10.03.2015р. (2 роки і 1
місяць), ТОВ «Світ ласощів»
- Інженер-технолог по звітності з 01.11.2008р. по 21.02.2013р (4 роки 3
місяці), ТОВ «Світ ласощів»
- Приймальник здавач готової продукції цеху вафель з 01.08.2008р. по
31.10.2008р. (3 місяці), ТОВ «Світ ласощів»
- Тістороб цеху вафель з 15.04.2002р. по 31.07.2008р. (6 років і 3 місяці), ТОВ
«Світ ласощів»
- Кондитер з 05.10.2000р. по 14.04.2002р (1 рік 6 місяців), ДП «Черкаська
бісквітна фабрика»
Професійні навички:
навички роботи з комп’ютером - впевнений користувач Word, Excel
1С підприємство – використовую в даний час
Знання мов:
Вільно володію українською, російською мовою
Особисті якості:
Акуратність, чесність, пунктуальність, комунікабельність, відповідальність,
охайність, дисциплінованість, бажання розвиватися.
Додаткова інформація:
Сімейний стан: одружена.
Можливість відряджень: так.
Схожі кандидати
-
Технолог харчової промисловості
10000 грн, Черкаси, Сміла -
Технолог харчової промисловості
Черкаси -
Технолог харчової промисловості
Черкаси -
Начальник цеху, технолог (харчова промисловість)
Черкаси, Вінниця , ще 8 міст -
Майстер-технолог харчової промисловості
37500 грн, Черкаси, Київ, Золотоноша