• Файл

Vadym

Кухар, бармен

Розглядає посади:
Кухар, бармен, Менеджер з туризму
Вік:
35 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Вадим Грищенко, 33-роки, українець.
Бажані посади:
бармен, сімейний кухар, мангальщик, кухар, заступник шеф-кухаря, шеф-кухар;
Навчання :
2010-2014 Київський університет культури і мистецтв (філія у Вінниці), менеджер готелю та ресторану;
2018-2022 рр. Донецький національний університет імені Василя Стуса, швидкість і торгівля (діяльність біржі).
2023 Випускник курсу, кухар 3-го класу;
Бармен :
Особисті якості: комунікабельність, хороша пам’ять, активний спосіб життя, хороший фізичний стан, гарний зовнішній вигляд, готовність до розвитку. Функціональні зобов’язання: прийом замовлень клієнтів; приготування коктейлів; підготовка замовлень за допомогою кавомашини; робота з касовим апаратом; проведення інвентаризації; Доповнення асортименту в барі.)
Домашня діяльність:
з 2020 року в Україні займаюся гарячим копчіням :рибу, м’ясо та свинячу шию, сало та всі види м’яса, вух, різного роду холодних нарізок власного виробництва. Сушені овочі. Виробництво м’ясної стружки: птиці, свинини, телятини і холодної нарізки.

Знання дієтичного харчування:
безлактоза, безглютенова, палео та ін.
Функціональні обов’язки:
проведення та організація майстер-класів для дітей. Приготування сировини. Приготування та оздоблення посуду. Ведення журналу сировини та щоденних завантажень. Розробка та розробка технологічних карт. Заміна кухаря під час його відсутності. Координація роботи кухаря. Управління матеріально-технічним забезпеченням. Дотримуйтесь усіх стандартів. Закупівля сировини. Контроль якості сировини та їх корисність, ротація продукції. Підтримка чистоти на кухні та на робочому місці. Особисті якості: працьовитість, відповідальність, вміння працювати в колективі, пристрасть до кулінарії, творчий підхід, охайність, відсутність шкідливих звичок, організація, хороша пам’ять, я готую для себе.

Громадська активність:
2023 Україна, м. Вінниця, фестиваль «Ветеран кухні», двічі приймав участь та посів третє місце у приготуванні української кухні.
Робота:
2016- Україна, виноградник, «Мілорд», бармен. Обов’язки: контроль бару, покупки, приготування лікеру, перегляд списку коктейлів.
2017 – Україна, Київ. Маю досвід роботи в сім’ї, я жив і готував для своєї сім’ї, обов’язки: створення меню на певний день, контроль продукту, замовлення на робочому місці, спостереження за правильним харчуванням дітей і побажань дорослих.
2017-2018, Польща, Люблін, шеф-кухар і бармен, готель-ресторан «Клеопатра»;
2018 Україна, клубна дискотека, «Skyroom», бармени. Обов’язки: контроль бару, шопінг, створення калькуляційних карт.
2019 Україна, «Курсал» старший бармен. Обов’язки: перевірка барменів та інших продуктів у барі, перевірка бару, покупки, приготування напоїв, створення калькуляційних карт.
2019-2020 Україна, «Гетьман», шеф-кухар кривавих страв, а-ля карт, групи, бенкети;
2020-2021 Україна, Фемелі Плейс, Шеф-кухар;
2022 – України, ресторани «Модрина» та «Шахірізада» м’ясний магазин, холодна нарізка та риба, бастурма, м’ясна стружка, гриль, гриль, банкети;
2022- Польща, Меженцин , Палац Меженцин 4* Зірки, Сніданки, Групове обслуговування, Десерти, Страви на грилі, Шведська постільна білизна, Банкети, Ala Carte;
2022 – 2023 – Польща, Шклярська Поремба, Готель Mercuriy 5* зірок, універсальний кухар, сніданки, Life Cook, шведський стіл, гриль, банкети, конференції, a la carte;

2023 – Німеччина, Болтенхаген кухар шведської лінії, SeeHotel 4* зірки.;

2023-2024 Україна, м. Вінниця,заміський комплекс «Butterfly», шеф-кухар шведської лінії.
Обов’язки :
Контроль та приготування страв ;
Складення меню ;
Складання технологічних карт ;
Контроль персоналу;
Контроль наявності продукції ;
Складання графіка для персоналу;
Проведення дитячих майстер класів.

2024- Польща, Шклярська Поремба, Готель Mercuriy 5* зірки, шведський шеф-кухар, універсальна кухня, сніданки, Life Cook, вечері, шведський стіл, гриль, банкети, конференції, a la carte.

Професійні навички:.

Знання смаку страв;
Знання европейської, української, грузинської та арабських кухонь;
Знання принципів ціноутворення та калькуляції страв;
Знання правил зберігання продукції;
Знання технологічних пристроїв;
Навички управління командою;
Знання технологічного обладнання та процесів приготування їжі;
Здатність розуміти якість і свіжість м’яса, риби, овочів і фруктів;
Знання способів зменшення втрат і збереження харчової цінності продуктів при тепловій обробці;
Відмінне знання видів і властивостей харчової сировини, рецептур і способів приготування;
Наявність актуальної медичної документації;
Навички презентації товару;
Можливість готувати страви.

Особистісні та ділові характеристики:

Нюхова і тактильна чутливість, нюхова пам’ять;
Хороший смак і колірне сприйняття, смакова пам’ять;
Хороший зір;
Витончений смак, фантазія, схильність до творчості
Здатність розпізнавати за візуальними ознаками невеликі відхилення параметрів технологічного процесу від заданих значень;
Здатність сприймати кілька об’єктів одночасно;
Добре розвинене відчуття часу;
Динамічність мислення;
Знання вимірювань, вміння швидко і точно визначати необхідну кількість рідких і порошкоподібних продуктів, спецій;
Здатність розуміти якість і свіжість м’яса, риби, овочів і фруктів;
Знання технології швидкого приготування, раціональний розподіл часу;
Хороша координація рухів обох рук, твердість рук;
Здатність робити невеликі точні рухи;
Ефективність;
Фізична витривалість: здатність тривалий час інтенсивно працювати без зниження працездатності;
Бадьорість;
Здатність до імпровізації;
Відповідальність;
Пунктуальність, педантичність;
Можливість переходу від одного виду діяльності до іншого;
Прагнення до професійної досконалості.

Kontakt
Tel. : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (viber)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (telegram)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: